طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده …

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک کارامل

طرز تهیه کیک کارامل کاراملی مرطوب کرم شکلاتی ساده آماده xvc jidi d hvhlg

کیک کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به عنوان دسر هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کارامل
شیر۳ پیمانه
شکر¾ پیمانه
پودر کرم کارامل۱ بسته
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
آب سرد¼ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک کارامل

مرحله اول

برای تهیه کیک کارامل مجلسی ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه استیل مخلوط می کنیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را داخل شیر داغ کن یا یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر کمی داغ شود، سپس شکر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون شیر حل شود.

مرحله سوم

حالا خامه را با همزن به خوبی می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس به همراه پودر کرم کارامل به شیر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه ژلاتین بن ماری شده را به شیر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

نکته مهم در مورد شیر این است که در تمامی مراحل شیر نباید به دمای جوش برسد. پس از اینکه ژلاتین را اضافه کردیم، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریمف سپس مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در صورتی که مواد ناخالصی داشتند، می توانیم آنرا را از صافی بگذرانیم و صاف کنیم. در ادامه مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و پودر کاکادو را به یک قسمت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ کرم قهوه ای شود.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب می کنیم و کرم ها را به سلیقه خود درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا کرم ها کاملا خودشان را بگیرند، سپس از یخچال خارج می کنیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.