مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی عسلی خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی عسلی خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی عسلی کوکی نرم یا کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها …

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک کارامل خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه کیک کارامل

طرز تهیه کیک کارامل کاراملی مرطوب کرم شکلاتی ساده آماده xvc jidi d hvhlg

کیک کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به عنوان دسر هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کارامل
شیر۳ پیمانه
شکر¾ پیمانه
پودر کرم کارامل۱ بسته
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
آب سرد¼ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک کارامل

مرحله اول

برای تهیه کیک کارامل مجلسی ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه استیل مخلوط می کنیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را داخل شیر داغ کن یا یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر کمی داغ شود، سپس شکر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون شیر حل شود.

مرحله سوم

حالا خامه را با همزن به خوبی می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس به همراه پودر کرم کارامل به شیر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه ژلاتین بن ماری شده را به شیر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

نکته مهم در مورد شیر این است که در تمامی مراحل شیر نباید به دمای جوش برسد. پس از اینکه ژلاتین را اضافه کردیم، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریمف سپس مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در صورتی که مواد ناخالصی داشتند، می توانیم آنرا را از صافی بگذرانیم و صاف کنیم. در ادامه مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و پودر کاکادو را به یک قسمت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ کرم قهوه ای شود.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب می کنیم و کرم ها را به سلیقه خود درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا کرم ها کاملا خودشان را بگیرند، سپس از یخچال خارج می کنیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.