طرز تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما و دارچین دونفره با شیر با ماست اسفنجی خرمایی با تصویر xvc jidi  d  ovlhdd

کیک خرما یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم کیک خرما
خرما بدون هسته۲۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آب جوش۱ پیمانه
پودر هل¼ قاشق غذاخوری
شکر۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
آرد قنادی۲٫۵ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک خرما

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمایی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خرمای بدون هسته و پوست را با پودر هل و آب جوش داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا با یک چنگال خرماها را له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کره را به خرما اضافه می کنیم و کمی مواد را هم می زنیم تا کره به طور کامل ذوب شود و خرما حالتی شبیه به پوره پیدا کند، سپس ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود، سپس مخلوط خرما را که کاملا خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه دارچین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و طی سه مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

قالب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می کوبیم سپس به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.