طرز تهیه سالاد گل کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد گل کلم
سالاد گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل پاییز است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ½ گل کلم متوسط |
خیار | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
پیازچه | ۴ ساقه |
کنسرو ذرت | ۱ لیوان |
شوید | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد گل کلم
مرحله اول
برای تهیه سالاد گل کلم مجلسی ابتدا گل کلم را به تکه های خیلی ریز تقسیم می کنیم، سپس به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه گل کلم ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله خیار و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کنسرو ذرت به کاسه حاوی دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو ذرت، مقداری ذرت را به صورت آبپز یا بخارپز به سالاد اضافه کنیم. در ادامه برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه سس خردل داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه شوید را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با مواد سس به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در صورتی که شوید تازه در دسترس نداشته باشیم، می توانیم از شوید خشک شده استفاده کنیم. در ادامه سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم، سپس به خوبی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس بهخورد مواد سالاد برود.
مرحله ششم
پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد. نکته مهم در مورد این سالاد این است که در صورت تمایل می توانیم گل کلم را از قبل بخار پز کنیم.
- منبع :
- img from avanteh.mag