طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و با طعم فوق العاده
طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر پیتزا پپرونی بدون خمیر یکی از رسپی های محبوب پیتزا پپرونی است که به دلیل اینکه خمیر ندارد، خیلی سریع تر آماده می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه کوکو سبزی با آرد خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی
طرز تهیه کوکو سبزی با آرد کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سبزی یکی از متداول ترین و خوشمزه ترین …
طرز تهیه سالاد عدس و کلم قرمز خوشمزه و مخصوص رژیمی
طرز تهیه سالاد عدس سالاد عدس یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سالاد نوعی سالاد پاییزی و زمستانی است …
طرز تهیه سالاد کاهو
سالاد کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کاهو | ۱ عدد کوچک |
هویج | ۲ عدد متوسط |
کلم قرمز | ۲۰۰ گرم |
خیار | ۲ عدد متوسط |
گوجه گیلاسی | به مقدار کافی |
زیتون سبز | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
سس فرانسوی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کاهو
مرحله اول
برای تهیه سالاد کاهو مجلسی ابتدا کاهوها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه کاهوها را به صورت ریز خرد می کنیم و به صورت پخش در کف کاسه سالادخوری می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله هویج ها را پوست می گیریم و به صورت دلخواه برش می زنیم و روی کاهوها می چینیم. برای اینکه هویج ها ظاهر زیباتری داشته باشند می توانیم آنها را با کاتر گل برش بزنیم یا به صورت ورقه ای برش بزنیم و مانند گل شکل دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله کلم قرمز را پس از شستشو به صورت رشته ای خرد می کنیم و به صورت دلخواه در یک قسمت ظرف می ریزیم. در ادامه خیارها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای برش می زنیم و روی ظرف می چینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله هسته های زیتون ها را خارج می کنیم، سپس به صورت ورقه ای برش می زینم و به همراه گوجه های گیلاسی روی سالاد می چینیم. این سالاد خوشمزه و سالم را می توانیم به سلیقه خود با متدهای بسیار متنوعی تزیین کنیم.
مرحله پنجم
حالا برای تهیه سس سالاد، سس فرانسوی را به همراه سس مایونز، ماست چکیده، پودر زنجبیل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس به کاسه سالاد اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که تمایل داشته باشیم سس طعمی ملس داشته باشد می توانیم۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/bahar.rezaeiii