لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

غذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ …

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه سالاد کاهو

انواع سالاد کاهو با مرغ مجلسی فرانسوی مخلوط ساده سس تزیین جدید آموزش shghn  hi 

سالاد کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو۱ عدد کوچک
هویج۲ عدد متوسط
کلم قرمز۲۰۰ گرم
خیار۲ عدد متوسط
گوجه گیلاسیبه مقدار کافی
زیتون سبز۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
زنجبیل¼ قاشق چایخوری
سس فرانسوی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاهو

مرحله اول

برای تهیه سالاد کاهو مجلسی ابتدا کاهوها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه کاهوها را به صورت ریز خرد می کنیم و به صورت پخش در کف کاسه سالادخوری می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج ها را پوست می گیریم و به صورت دلخواه برش می زنیم و روی کاهوها می چینیم. برای اینکه هویج ها ظاهر زیباتری داشته باشند می توانیم آنها را با کاتر گل برش بزنیم یا به صورت ورقه ای برش بزنیم و مانند گل شکل دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله کلم قرمز را پس از شستشو به صورت رشته ای خرد می کنیم و به صورت دلخواه در یک قسمت ظرف می ریزیم. در ادامه خیارها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای برش می زنیم و روی ظرف می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هسته های زیتون ها را خارج می کنیم، سپس به صورت ورقه ای برش می زینم و به همراه گوجه های گیلاسی روی سالاد می چینیم. این سالاد خوشمزه و سالم را می توانیم به سلیقه خود با متدهای بسیار متنوعی تزیین کنیم.

مرحله پنجم

حالا برای تهیه سس سالاد، سس فرانسوی را به همراه سس مایونز، ماست چکیده، پودر زنجبیل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس به کاسه سالاد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که تمایل داشته باشیم سس طعمی ملس داشته باشد می توانیم۱ قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/bahar.rezaeiii
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.