مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای سالاد سیب زمینی ترکیه ای یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه قیمه توماتیز خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه قیمه توماتیز خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه قیمه توماتیز قیمه توماتیز یکی از انواع غذاهای محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه کردی هم معروف است و بسیار سریع آماده می‌شود و روش پخت آن خیلی …

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران زعفران، این ادویه‌ی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونه‌های آن را به دنیا عرضه می‌کند، در کنار فواید بی‌شمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …

طرز تهیه خوراک گل کلم خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خوراک گل کلم

طرز تهیه خوراک گل کلم هندی با گوشت چرخ کرده با قارچ و هویج با مرغ با گوجه ساده و بادمجان xvc jidi o vh g gl

خوراک گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
پیاز۲ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
گل کلم۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خوراک گل کلم مجلسی ابتدا مرغ را به صورت تکه های کوچک برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود، سپس ۱ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

در این مرحله گل کلم را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم، سپس هویج را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را نیز به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله فلفل دلمه ای را نیز خرد می کنیم و به همراه نصف لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات به طور کامل بپزند. پس از اینکه خوراک گل کلم به طور کامل آماده شد، آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.