طرز تهیه خوراک گل کلم خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه زیر برنجی خوشمزه، چلوگوشت سنتی به روش لری
طرز تهیه زیر برنجی زیر برنجی یک از غذاهای اصیل و سنتی لرستان است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی
طرز تهیه کوکو باقلا سبز کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو باقالا سبز یک کوکو سبزیجاتی بسیار خوشمزه و شیک …
طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی
طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …
طرز تهیه خوراک گل کلم
خوراک گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
گل کلم | ۱ عدد کوچک |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خوراک گل کلم مجلسی ابتدا مرغ را به صورت تکه های کوچک برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود، سپس ۱ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند.
مرحله پنجم
در این مرحله گل کلم را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم، سپس هویج را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را نیز به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله فلفل دلمه ای را نیز خرد می کنیم و به همراه نصف لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات به طور کامل بپزند. پس از اینکه خوراک گل کلم به طور کامل آماده شد، آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from my_little_ideas18