طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات خوراک مرغ و سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه پاتلیجان کباب خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پاتلیجان کباب خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پاتلیجان کبابی پاتلیجان کباب که با نام کباب پاتلیجان هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار در کشور ترکیه است. این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان و …

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کیک حلوا کیک حلوا یکی از انواع کیک های خوشمزه و جدید ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. روش تهیه این کیک شباهت زیادی به بیسکو حلوا …

طرز تهیه ساندویچ میگو

طرز تهیه میگو با قارچ سامان گلریز اسپایسی بهونه شف طیبه shkn d ld

ساندویچ میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
سس خردل۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای زنگی۲ عدد
کره۲ قاشق غذاخوری
ادویه ماهی۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
نان باگت۴ عدد

دستور تهیه ساندویچ میگو

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ میگو خوشمزه ابتدا میگوها را پس از تمیز کردن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز و سیرها را خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه به همراه ادویه ماهی به میگوها اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا میگوها به خوبی طعم دار شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری کره به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل حل شود، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نواری برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه فلفل دلمه ای به خوبی سرخ شد انرا از تابه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باقیمانده کره را به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه کره ذوب شد، میگوهای طعم دار شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه در کره سرخ می کنیم. پس از گذشت ۵ تا ۷ دقیقه میگوها را از تابه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نان های باگت را برش می زینم و خمیر اضافی موجود در نان ها را خارج می کنیم، سپس سس خردل را به همراه سس مایونز و آب لیمو ترش ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس کمی سس داخل نان های باگت می مالیم.

مرحله ششم

حالا مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده داخل نان ها می ریزیم و در ادامه میگوهای سرخ شده را داخل نان قرار می دهیم. در ادامه باقیمانده سس را روی میگوها می مالیم و ساندویچ ها را به صورت گرم سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.