طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش شامی ترش که با نام های بسیار متنوعی  مثل ترشه شامی هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم دهنده های …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه کوفته تن ماهی

طرز تهیه کوفته تن ماهی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای با کنسرو تن ماهی

کوفته تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۲ بسته
سیب زمینی۲ عدد
آرد سوخاری۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل تند۱ قاشق مرباخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه کوفته تن ماهی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی های آبپز شده را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کنسروهای ماهی را پس از جوشاندن باز می کنیم و روغن اضافی شان را می گیریم.

مرحله سوم

حالا تن های ماهی را به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه آرد سوخاری، رب فلفل تند، سیر رنده شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه دستمان را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا مایه کوفته را با دست به شکل گرد حالت می دهیم، سپس آنرا کمی تخت می کنیم و داخل روغن می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوفته ها سرخ شد، انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/Suzaninmutfakdunyasi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.