طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و فوق العاده مقوی به روش طب سنتی
طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های سنتی و بسیار مقوی ایرانی است که در تهیه انواع غذاها می توانیم از آن استفاده کنیم. در گذشته این روغن …
خواص انار برای معده و روده، درمان یبوست، درد و زخم معده!
خواص انار برای معده و روده انار، به دلیل فیبر فراوان، نقش مهمی در بهبود سلامت گوارشی دارد. این میوه، نه تنها به بهبود فرآیند گوارش کمک میکند، بلکه به عنوان یک …
طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی خوراک گوشت مکزیکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر …
طرز تهیه سوپ هویج ساده خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه سوپ هویج
سوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | ۵ پیمانه |
نعنا | ۳ شاخه |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ هویج
مرحله اول
برای تهیه سوپ هویج خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ۵ دقیقه هویج را تفت می دهیم، سپس آرد را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه هم آرد را تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. در ادامه نعناع را به همراه شاخه اش به قابلمه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.
مرحله سوم
حالا آب مرغ را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایمتر می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد پسند خود را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ۳۰ دقیقه به سوپ زمان می دهیم تا تمام مواد آن به طور کامل بپزند. پس از گذشت این زمان سوپ ما اماده سرو است، در صورتی که می خواهید سوپ را به صورت رستورانی سرو کنید بهتر است قبل از سرو آنرا پوره کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/master.chefs