طرز تهیه ترتیلا پنیری خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی

طرز تهیه ترتیلا پنیری خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی

طرز تهیه ترتیلا پنیری نان تورتیلا یک نان مکزیکی است که از آن برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می ‌کنند. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج …

طرز تهیه بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص به روش رشتی

طرز تهیه بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص به روش رشتی

طرز تهیه بادمجان کبابی بادمجان کبابی شکم پر یک غذای اصیل شمالی است که به صورت ترش و ملس طبخ می شود. ترشی این غذا از انار و رب انار و آلوی …

طرز تهیه سالاد کول اسلاو یا کلم هلندی به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد کول اسلاو یا کلم هلندی به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد کول اسلاو سالاد کول اسلوو یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور هلند می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه آش شلغم

طرز تهیه اش شلغم یزدی کار قزوین رزا منتظمی با مرغ با ماش ساناز سانیا مرحله به مرحله Ha agyl

آش شلغم یکی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی۵۰۰ گرم
سبزی خشک آشی۷۵ گرم
شلغم۶ عدد متوسط
پیاز۲ عدد بزرگ
برنج نیم دانه۱ پیمانه
نخود½ پیمانه
لوبیا چیتی½ پیمانه
بلغور جو¼ پیمانه
عدس¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آش شلغم

مرحله اول

برای تهیه آش شلغم مجلسی ابتدا نخود و لوبیا چیتی را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب از شب قبل می خیسانیم تا نفخ شان گرفته شود. در ادامه بلغور جو را به خوبی می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نخود و لوبیا سفید را آبکشی می کنیم و به همراه بلغور جو و چند پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم حبوباب و بلغور جو بپزند.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت آبگوشتی را به همراه شلغم، پیاز و چند پیمانه آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت گوشت، پیاز و شلغم به پایان رسید انها را کاملا له می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی آشی را به همراه عدس، برنج و چند پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه مخلوط گوشت له شده را به همراه لوبیا سفید، نخود و بلغور جو که کاملا پخته شده اند به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم آش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتند. پس از اینکه آش جا افتاد، نمک آش را انداره می کنیم و برای بهتر شدن طعم آش می توانیم مقداری آبغوره نیز اضافه کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را سرخ می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به  رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد آنرا به آش اضافه می کنیم. در ادامه نعناع خشک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه رنگ نعناع خشک تغییر کرد، انرا به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد، انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 مهر 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.