طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده
طرز تهیه حلوای هویج حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …
خواص زعفران برای پوست، سفیدی و درخشندگی پوست!
خواص زعفران برای پوست زعفران، این گیاه خوشرنگ و بو، نه تنها به عنوان چاشنی در آشپزی معروف است، بلکه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان، خواصی ضد پیری را نیز ارائه میدهد. …
طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز
طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با …
طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل اصفهانی
طرز تهیه آش ماش
آش ماش یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماش | ۱ پیمانه |
برنج نیم دانه | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد درشت |
شوید | ۱۵۰ گرم |
تره | ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت آش ماش
مرحله اول
برای تهیه آش ماش خوشمزه ابتدا ماش را به همراه مقداری آب داخل یک کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت چند ساعت خیس بخورد. در ادامه ماش را به همراه ۱قاشق چایخوری نمک و ۴ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در همین حین پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ بدهد، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیازها را کمی تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند، سپس برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ۶ تا ۸ پیمانه آب به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش امد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم، سپس درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم و اجازه می دهیم برنج بپزد. برای خوشمزه تر شدن آش می توانیم در این مرحله یک بسته عصاره گوشت نیز اضافه کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه برنج به طور کامل پخت سبزیجات را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ماش پخته شده به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آش جا بیفتد، سپس طعم انرا می چشیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.
مرحله ششم
اگر غلظت آش در پایان کم بود و آش آبکی بود، می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد سفید را در کمی آب سرد حل می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. این کار باعث می شود آش ما به سرعت لعاب دار و منسجم شود.
مرحله هفتم
در صورتی که بخواهیم این آش را برای درمان سرماخوردگی بپزیم می توانیم ۲ عدد شلغم را به صورت ریز خرد کنیم و به آش اضافه کنیم. در پایان پس از اینکه پخت آش به پایان رشید، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from foroogh.sn