طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی شیرینی تاتلیسی بادامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب کشورهای ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی کاکائویی نارنجکی

نان خامه ای شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان خامه ای کاکائویی
آرد سفیددو سوم پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
نمک۱پنس
شکر۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع¼ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق مرباخوری

دستور پخت نان خامه ای شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه نان خامه ای کاکائویی خوشمزه ابتدا یک پیمانه آب را به همراه شکر، روغن مایع و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به حباب زدن کند.

مرحله دوم

حالا ۲ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و آرد باقیمانده را به همراه پودر کاکائو به قابلمه اضافه می کنیم و سریعا مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم مخلوط می کنیم تا آب اضافی خمیر تبخیر شود.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را از قابلمه به یک کاسه مناسب انتقال می دهیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک به خمیر اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه با هزمن مخلوط می کنیم. در ادامه وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیری لطیف و یکدست به دست آمد آنرا داخل قیف با ماسوره گل یا ساده می ریزیم. در ادامه فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوش می دهیم.

مرحله پنجم

حالا با قیف مایه شیرینی را روی کاغذ روغنی با فاصله پایپ می کنیم، سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به خوبی پف کنند، سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر درون فر بمانند تا کاملا خوشرنگ شوند. در ادامه شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس با خامه فرم گرفته پر می کنیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.