طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی لطیفه پفکی خوشمزه و علت چسبندگی لطیفه
مواد لازم شیرینی ناپلئونی | |
خمیر هزار لایه | ۱ بسته |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شیرینی ناپلئونی
مرحله اول
ابتدا خمیر هزار لایه را از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا یخ آن باز شود، سپس با یک چاقوی تیز دور خمیر را جدا می کنیم و کنار می گذاریم (در ادامه به آن نیاز داریم) حالا خمیر را به صورت مستطیلی با سایز ۳ در ۵ سانتی متر برش می زنیم.
مرحله دوم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار می دهیم و خمیرهای برش داده شده را داخل سینی فر می چینیم. اضافه های دور خمیر را هم کنار سینی فر قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله سوم
پس از اینکه فر داغ شد خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم. پس از اینکه خمیر هزار لایه به خوبی پف و اماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. در ادامه شیرینی قنادی را به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد و حجیم شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و مجلسی با پیمانه به روش قنادی
مرحله چهارم
روی خمیر هزار لایه پس از پخت کمی پف می کند، به دلیل اینکه سطح خمیر هزار لایه برای قرار دادن روی هم باید صاف باشد روی آنرا با ضربات چاقو جدا کنیم. در ادامه لایه های خمیر ها را با کارد به آرامی از هم باز می کنیم.
مرحله پنجم
به مقدار دلخواه بی لایه های شیرینی خامه می زنیمو شیرینی ها را کنار هم داخل یک سینی می چینیم. در ادامه اضافه های دور خمیر را که پختیم خردمی کنیم و با پودر قند مخلوط می کنیم، سپس به صورت یکدست روی شیرینی ها می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه کمی خامه روی شیرینی ها می مالیم تا مخلوط پودر قند و شیرینی خرد شده به شیرینی ها بچسبند. در اخر شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با پودر پسته تزیین کرده، سپس در یخچال می گذاریم تا رطوبت خامه در بین لایه های شیرینی پخش شود.
- منبع :
- img from instagram.com/shirini_darbar