طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه کوفته ازمیری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه کوفته ازمیری
کوفته ازمیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس کوفته | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق مرباخوری |
آب جوشیده | ۱ پیمانه |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته ازمیری
مرحله اول
برای تهیه کوفته ازمیری خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم، سپس به همراه گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، تخم مرغ، جعفری خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ و جاردا مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
مایه کوفته را به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد دوطرف کوفته ها را به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه سرخ کردن کوفته ها به پایان رسید، سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و آنها را نیز سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ آماده کردن کوفته ها می رویم.
مرحله چهارم
برای تهیه سس کوفته ایتدا روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش باز شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شد و طعم و بوی خامی آن گرفته شد، آب جوشیده شده را به همراه کمی ادویه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود.
مرحله ششم
در این مرحله یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و کوفته ها را به همراه سیب زمینی ها سرخ شده داخل ظرف می چینیم. در ادامه گوجه فرنگی ها رو فلفل سبز را نیز خرد می کنیم و لابه لای کوفته ها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا سس را روی مواد می ریزیم، سپس ظرف حاوی کوفته ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. پس از اینکه آب سس کشیده شد کوفته های ما آماده هستند.
- منبع :
- img from turk_yemek_tarifleri