طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!
طرز تهیه مربای به مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسهکننده است. اگر میخواهید این مربا …
طرز تهیه مربای کیوی شفاف + نکات مهم برای طعم عالی
طرز تهیه مربای کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. این مربا را به سلیقه خود میتوانید با …
طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص
طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …
طرز تهیه شیره انگور خوشمزه و سنتی به روش هزاوه اراک
طرز تهیه شیره انگور
شیره انگور یکی از انواع فراورده های میوه انگور است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیره انگور | |
آب انگور | ۱۰ کیلوگرم |
خاک سفید | ۱ کیلوگرم |
دستور تهیه شیره انگور
مرحله اول
برای تهیه شیره انگور سنتی ابتدا برای تهیه آب انگور، انگورها را می شوییم، سپس دانه دانه از خوشه ها جدا می کنیم و در آبمیوه گیری می ریزیم. برای اینکه شیره بهتری داشته باشیم بهتر است از انگورهای کشمشی ریز استفاده کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه انگورها را با آبمیوه گیری، آب گرفتیم، آب آنرا داخل تنظیف یا کیسه نخی می ریزیم و صاف می کنیم تا آب انگور کاملا یکدست و خالص شود. در ادامه تفاله های انگور را داخل صافی می ریزیم و اجازه می دهیم آب درونشان خارج شود.
مرحله سوم
حالا آب انگور صاف شده را داخل یک سطل بزرگ می ریزیم، سپس خاک سفید را داخل تابه می ریزیم و کمی گرم می کنیم. در ادامه خاک سفید را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیمف سپس کف های روی سطح آب انگور را دور می ریزیم.
مرحله چهارم
جمع کردن کف های روی آب انگور بسیار مهم است، زیرا علاوه بر اینکه باعث می شود رنگ شیره شفاف تر و زیباتر شود، از ترش شدن طعم شیره نیز جلوگیری می کند. پس از اینکه تمام خاک و کف های روی شیره را گرفتیم، سلطل را کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت به سلطل حاوی آب انگور کاری نداریم تا خاک موجود در ان کاملا ته نشین شود. پس از گذشت این زمان و ته نشین شدن خاک سفید با یک ملاقه آب انگور درون سطل را داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که زمانی که می خواهیم آب انگور را با ملاقه خارج کنیم، باید مراقب باشیم تا خاک های ته نشین شده را تکان ندهیم. حالا قابلمه حاوی آب انگور را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم بجوشد.
مرحله هفتم
زمانی که شیره شروع به جوشیدن می کند، ممکن است روی ان کف جمع شود. این کف ها را نیز با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. حالا باید صبر کنیم تا شیره به قوام برسد و زمانی که به غلظت مورد نظرمان رسید آماده است.
نکات تهیه شیره انگور
خواص انگور
انگور از میوه های بسیار محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که خاصیت های زیادی برای سلامتی بدن دارد. از مهم ترین خواص انگور می توان به درمان کبد چرب، سلامت دستگاه گوارش و .. اشاره کرد. خواص بیشتر این میوه را در مقاله زیر مطالعه نمایید.
- منبع :
- img from simin__nahani