طرز تهیه کباب ژاپنی یاکیتوری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب ژاپنی

طرز تهیه کباب ژاپنی یاکیتوری با گوشت فیله گوسفندی

کباب ژاپنی که با نام یاکتوری هم شناخته می شود یکی از انواع کباب های خوشمزه کشور ژاپن است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوسفند۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
شیره انگور۱ قاشق غذاخوری
سویا سس۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
سیر۲ حبه
پودر خردل½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب ژاپنی

مرحله اول

برای تهیه کباب ژاپنی یا کیتوری ابتدا گوشت را به صورت نوراهای باریک یکدست و یک اندازه با عرض یک سانتی متر و طول ۳ تا ۴ سانتی متر خرد می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه شیره انگور، سویا سس، روغن زیتون، پودر زنجبیل و پودر خردل به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد اضافه کردن نمک به مواد این است که به دلیل وجود سویا سس بهتر است مقدار کمی نمک اضافه کنیم و در صورت نیاز می توانیم هنگام کباب کردن کمی نمک اضافه کنیم. حالا مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از اینکه گوشت به خوبی استراحت کرد و طعم دار شد تکه های گوشت را از کاسه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا تکه های گوشت را به سیخ می کشیم. در صورتی که بخواهیم کباب را در تابه درست کنیم باید از سیخ چوبی استفاده کنیم و در صورتی که بخواهیم کباب را روی منقل زغال آماده کنیم گزینه مناسب تر سیخ فلزی می باشد.

مرحله ششم

پس از اینکه سیخ کردن گوشت به پایان رسید منقل زغال را اماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. پس از اینکه گوشت ها به خوبی جذب سیخ شدند، هر چند لحظه یک بار سیخ ها را می چرخانیم تا کباب به صورت یکدست بپزد.

مرحله هفتم

در صورتی که تمایل داشته باشیم این کباب را روی گریل یا تابه درست کنیم، تابه را کمی چرب می کنیم، سپس سیخ را کف تابه می چینیم و با حرارت بالا کباب می کنیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توانیم مقداری از سس مواد مرینت را نیز در زمان کباب کردن با برس روی گوشت ها بمالیم. در پایان پس از اینکه کباب اماده شد، آنرا را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 25 شهریور 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.