مطالب پر بازدید
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه با سس رستورانی

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه با سس رستورانی

طرز تهیه دنده کباب دنده کباب یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد لبو سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از …

طرز تهیه شیش طاووق خوشمزه و مخصوص به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه شیش طاووق

طرز تهیه ساندویچ شش طاووق برنامه دستپخت لبنانی جوجه کباب عربی بشقاب تاووک ada xg  r

شش طاووق یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
سویا سس۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و زنجبیلبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت شیش طاووق

مرحله اول

برای تهیه شیش طاووق لبنانی ابتدا یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه سیر خرد شده داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه سس کچاپ، روغن زیتون، سس سویا، عسل به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه سیب را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر زنجبیل اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم مخلوط شوند. در ادامه سینه مرغ به صورت مکعبی مانند جوجه کباب خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس پیاز باقیمانده و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به همراه فلفل دلمه ای و پیاز به صورت یکی در میان سیخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ های کباب را روی گریل یا تابه قرار می دهیم تا کباب شوند. در صورتی که بخواهیم کباب ها را در تابه بپزیم، بهتر است تابه را با کمی روغن چرب کنیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها پخت آنها را بر می گدانیم تا سمت دیگرشان نیز بپزد.

مرحله ششم

در حین پختن کبابها، مواد را که برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کرده بودیم را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سس غلیظ شود. در پایان شیش طاووق را به همراه این سس سرو می کنیم.

مرحله هفتم

شیش طاووق را می توانیم به دو صورت سرو کنیم، روش اول سرو کردن در کنار کته است و روش دوم اینکه از نان های مخصوص این غذا استفاده کنیم. این غذای خوشمزه در کشور لبنان معمولا به همراه نان پیتا یا نان لبنانی به صورت ساندویچی سرو می شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 شهریور 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.