طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. ماکارونی هم مانند غذاهایی مثل لازانیا …

طرز تهیه شیش طاووق

طرز تهیه ساندویچ شش طاووق برنامه دستپخت لبنانی جوجه کباب عربی بشقاب تاووک ada xg  r

شش طاووق یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
سویا سس۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و زنجبیلبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت شیش طاووق

مرحله اول

برای تهیه شیش طاووق لبنانی ابتدا یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه سیر خرد شده داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه سس کچاپ، روغن زیتون، سس سویا، عسل به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه سیب را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر زنجبیل اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم مخلوط شوند. در ادامه سینه مرغ به صورت مکعبی مانند جوجه کباب خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس پیاز باقیمانده و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به همراه فلفل دلمه ای و پیاز به صورت یکی در میان سیخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ های کباب را روی گریل یا تابه قرار می دهیم تا کباب شوند. در صورتی که بخواهیم کباب ها را در تابه بپزیم، بهتر است تابه را با کمی روغن چرب کنیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها پخت آنها را بر می گدانیم تا سمت دیگرشان نیز بپزد.

مرحله ششم

در حین پختن کبابها، مواد را که برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کرده بودیم را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سس غلیظ شود. در پایان شیش طاووق را به همراه این سس سرو می کنیم.

مرحله هفتم

شیش طاووق را می توانیم به دو صورت سرو کنیم، روش اول سرو کردن در کنار کته است و روش دوم اینکه از نان های مخصوص این غذا استفاده کنیم. این غذای خوشمزه در کشور لبنان معمولا به همراه نان پیتا یا نان لبنانی به صورت ساندویچی سرو می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.