طرز تهیه جوجه کباب لبنانی خوشمزه و مخصوص به روش عربی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی با ارده انواع جوجه کباب ها عربی با طعم سبزیجات xvc jidi    i  fhfh gfkhkd

جوجه کباب لبنانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب بین المللی است که با مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی لبنانی در ادامه با سایت بزرگ چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا فیله مرغ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش¼ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
ارده (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده پر چرب¼ پیمانه
فلفل دلمه ای۲ عدد بزرگ
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری

دستور پخت جوجه کباب لبنانی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب لبنانی خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و نباید زیاد تفت داده شود.

مرحله دوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به سیر اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله سوم

در صورتی که طعم رب گوجه فرنگی باب میل شما نیست، می توانید انرا حذف کنید و به جای ان مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. پس از اینکه رب گوجه فرنگی را تفت دادیم تابه را زا روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله سینه یا فیله مرغ را به صورت جوجه کبابی برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت درشت خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا ماست چکیده را به همراه آب لیمو ترش، ارده و روغن مایع اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد که تفت دادیم خنک شدند، آنها را نیز به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به دست زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

در صوتر تمایل می توانیم کمی جعفری یا شوید خشک هم به مواد طعم دهنده جوجه کباب اضافه کنیم که اختیاری می باشد. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود یک شب در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد انرا از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم، سپس منقل زغال ( زغال های یکدست روشن) را اماده می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم و کمی باد می زنیم.

مرحل هشتم

پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند انها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یک دست بپزند. در کنار جوجه کباب در صورت تمایل می توانیم فلفل و گوجه فرنگی هم کباب کنیم. در پایان کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.