طرز تهیه شش انداز بادمجان

طرز تهیه شیش انداز تهرانی مازندرانی شیرازی اصفهان خلخال بادمجان گیلانی aa hknhc fhnl hk

شش انداز بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی گیلکی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۶ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت شش انداز بادمجان

مرحله اول

برای تهیه شش انداز بادمجان گیلانی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت دلخواه خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ دهد و طلایی شود.

مرحله سوم

در این مرحله مغز گردوی سابیده شده را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند. در این مرحله باید کاملا مراقب باشید که گردو نسوزد. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا ادویه ها به خورد مواد بروند. در ادامه ۳ پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش روغن بیندازد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب خورش کم شد و گردوها به خوبی روغن انداختند، بادمجان های سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را به غذا اضافه کردیم ۱۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

اگر بادمجان ها بیشتر از ۱۵ دقیقه روی حرارت بمانند ممکن است له شوند و حالت خود را از دست بدهند. این خورش در پایان باید ظاهری شبیه به خورش فسنجان داشته باشد. در پایان شش انداز را به همراه کته سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.