طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت
طرز تهیه کوکی ازمیری خوشمزه و ساده با طعم خامه شکلاتی
طرز تهیه کوکی ازمیری کوکی ازمیری یکی از انواع شیرینی های شهر ازمیر است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کیک آلبالو خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه کیک آلبالو کیک آلبالو یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی …
طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و ترد به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی قیطونی شیرینی قیطونی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که در طعم ها و رنگ های بسیار متنوعی پخته می شود. این شیرینی خوشمزه معمولا در مناسبت …
طرز تهیه کیک یخچالی
کیک یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یخچالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک یخچالی | |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ پنس |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
بیسکوییت پتی بور | ۳ بسته |
دستور تهیه کیک یخچالی
مرحله اول
برای تهیه کیک یخچالی فوری ابتدا شیر سرد را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و آرد قنادی به شیر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله حدود ۱۰ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا غلیظ شوند، زمانی که اطراف شیر شروع به جوش زدن کرد، کره را به همراه وانیل به قابلمه اضافه می کنیم و با سرعت هم می زنیم تا گلوله گلوله نشوند.
مرحله سوم
پس از اینکه کره به طور کامل آب شد و با دیگر مواد ترکیب شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک مستطیلی را با کیسه فریزر پوشش می دهیم، سپس ۲ قاشق از مواد کف قالب می ریزیم و آنرا صاف می کنیم.
مرحله چهارم
حالا روی مواد را با بیسکوییت پتی بور می پوشانیم. در ادامه مقداری شیر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. بیسکوییت ها را به شیر آغشته می کنیم، سپس ۱ قاشق مرباخوری از کرم روی بیسکوییت ها می مالیم.
مرحله پنجم
حالا بیسکوییت ها را به ترتیب دلخواه داخل قالب قرار می دهیم تا قالب پر شود. پس از اینکه قالب پر شد روی قالب را با کرم می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کیک خودش را بگیرد و منسجم شود.
مرحله ششم
پس از گذشت یک ساعت کیک را از قالب خارج می کنیم و تمام قسمت های آنرا با کرم کاور می کنیم، سپس مجددا انرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود. سپس کیک را به صورت دلخواه تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from filizintarifleri