مطالب پر بازدید
طرز تهیه قرابیه گردویی ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه قرابیه گردویی ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه قرابیه گردویی قرابیه گردویی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران زعفران، این ادویه‌ی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونه‌های آن را به دنیا عرضه می‌کند، در کنار فواید بی‌شمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …

طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی کیک شکلاتی پرتقالی، یکی از کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده‌ای است که بافت سبک و اسفنجی دارد و عطر و بوی این کیک پرطرفدار، بی‌نظیر است. برای آشنایی …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی

طرز تیهه کیک یخچالی شکلاتی قالبی با نشاسته با بیسکویت خرد شده  d  do hgd

کیک یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یخچالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک یخچالی
شیر۳ لیوان
شکر½ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
آرد قنادی۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور۳ بسته

دستور تهیه کیک یخچالی

مرحله اول

برای تهیه کیک یخچالی فوری ابتدا شیر سرد را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و آرد قنادی به شیر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله حدود ۱۰ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا غلیظ شوند، زمانی که اطراف شیر شروع به جوش زدن کرد، کره را به همراه وانیل به قابلمه اضافه می کنیم و با سرعت هم می زنیم تا گلوله گلوله نشوند.

مرحله سوم

پس از اینکه کره به طور کامل آب شد و با دیگر مواد ترکیب شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک مستطیلی را با کیسه فریزر پوشش می دهیم، سپس ۲ قاشق از مواد کف قالب می ریزیم و آنرا صاف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی مواد را با بیسکوییت پتی بور می پوشانیم. در ادامه مقداری شیر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. بیسکوییت ها را به شیر آغشته می کنیم، سپس ۱ قاشق مرباخوری از کرم روی بیسکوییت ها می مالیم.

مرحله پنجم

حالا بیسکوییت ها را به ترتیب دلخواه داخل قالب قرار می دهیم تا قالب پر شود. پس از اینکه قالب پر شد روی قالب را با کرم می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کیک خودش را بگیرد و منسجم شود.

مرحله ششم

پس از گذشت یک ساعت کیک را از قالب خارج می کنیم و تمام قسمت های آنرا با کرم کاور می کنیم، سپس مجددا انرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود. سپس کیک را به صورت دلخواه تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.