مطالب پر بازدید
طرز تهیه ماهی کنجدی خوشمزه و مخصوص تابه ای بدون فر

طرز تهیه ماهی کنجدی خوشمزه و مخصوص تابه ای بدون فر

طرز تهیه ماهی کنجدی ماهی ها و غذاهای دریایی خواص زیادی برای سلامتی دارند و از گوشت قرمز مفیدتر هستند. ماهی های کوچک به خاطر ریز بودن آن ها، می توان به …

لیست کامل آموزش غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری

لیست کامل آموزش غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری

غذاهای ماه رمضان در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای وعده های سحری و افطاری مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای …

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینه‌ای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. این میوه شگفت‌انگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …

طرز تهیه شله ماش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اصفهانی

طرز تهیه شله ماش

طرز تهیه شله ماش افغانی اصفهان لری ساده بدون گوشت شله ماشکی agi lha

شله ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۱٫۵ پیمانه
ماش۱ پیمانه
پیاز۴ عدد درشت
سیر۴ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت شله ماش

مرحله اول

برای تهیه شله ماش مجلسی ابتدا برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک ظرف مناسب می ریزیم تا به خوبی خیس بخورد، سپس ماش را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مشا به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه بپزد.  در ادامه برای تهیه سیر داغ سیرها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه سیرها طلایی شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم، سپس کمی روغن اضافه می کنیم و پیازهایی که را به صورت خلالی درشت خرد کرده ایم را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاراملی شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله برنج خیسانده شده را به همراه ۴ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک را به همراه ماش پخته شده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه دو سوم از پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه آش اماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با پیاز داغ و سیر داغ تزیین کرده و به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.