طرز تهیه کازان کباب خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کازان کباب

طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای xvc jidi hchk fhf

کازان کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد متوسط
گوجه فرنگی۵۰۰ گرم
سیر۶ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کازان کباب

مرحله اول

برای تهیه کازان کباب ترکیه ای ابتدا بادمجان را به پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیمف سپس مقداری نمک روی بادمجان می پاشیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

مرحله دوم

در ادامه برای تهیه سس سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. به دلیل اینکه سیر خیلی زود می سوزد، سیرها را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرشان بلند شود.

مرحله سوم

سپس گوجه فرنگی ها به صورت ریز خرد می کنیم ( بهتر است پوست گوجه فرنگی ها را بگیریم) و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد سس یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و در وسط تابه کمی تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود، سپس حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم سس جا بیفتد. حالا بادمجان ها را آبکشی و خشک می کنیم.

مرحله پنجم

سپس بادمجان ها را در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه های دلخواه مخلوط می کنیم و کمی ورز می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مواد به خوبی گرم شود. در ادامه یک ظرف پیرکس انتخاب می کنیم و سس را پس از اینکه کمی غلیظ شد، داخل ظرف پیرکس می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را مانند کتلت به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و یکی در میان با بادمجان ها داخل ظرف می چینیم. فلفل دلمه ای را هم خرد می کنیم و به صورت پخش روی گوشت و بادمجان می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا روی درب ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت این زمان کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.