طرز تهیه حلوای دارک فندق خوشمزه و مخصوص به روش بوتیکی
طرز تهیه خورش قیمه لاری ساده و خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه خورش قیمه لاری خورش قیمه لاری خوشمزه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر لار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه لاری …
طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی خوشمزه به روش جنوبی
طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی هواری گندم یک خوراک جنوبی است که بیشتر مواد تشکیل دهنده آن، گندم بدون پوست است. هواری گندم با تن ماهی از تن ماهی نیز …
طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه حلوای دارک
حلوای دارک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مدرن ایرانی است که برای مجالس خاص استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی پورتال همراه باشید.
مواد لازم حلوای دارک مدرن | |
آرد سفید | ۱۸۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شکلات تخته ای | ۱۵۰ گرم |
فندق | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۴۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه حلوای دارک
مرحله اول
برای تهیه حلوای مدرن دارک ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه آرد را حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت می دهیم. توجه داشته باشید که حین تفت دادن آرد، نباید رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم
پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، کره را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کره و آرد با هم مخلوط و یکدست شوند، در ادامه پودر دارچین را به همراه پودر قند اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
در همین حین شکلات تخته ای را به صورت بن ماری ذوب می کنیم، پس از اینکه مواد حلوا به خوبی مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شکلات بن ماری شده را به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب دلخواه خود را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه حلوا را داخل قالب ها می ریزیم. در ادامه روی هر قالب به تعداد دلخواه فندق قرار می دهیم. می توانیم از فندق خرد شده هم برای مغز یا تزیین حلواها استفاده کنیم.
مرحله پنجم
برای اینکه در فندق در مغز حلوا قرار بگیرد، نصف قالب را با حلوا پر می کنیم، سپس به مقدار دلخواه فندق روی آن می ریزیم. در ادامه با قیمانده قالب را هم با حلوا پر می کنیم و اجازه می دهیم حلوا خودشان را بگیرند، سپس سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/behnaz.8394