مطالب پر بازدید
خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس در دنیای ادویه‌جات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانه‌ای به شمار می‌آید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …

طرز تهیه کتلت گیاهی خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه کتلت گیاهی خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه کتلت گیاهی کتلت گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. کتلت یکی از محبوب ترین غذاها در میان ایرانیان است …

طرز تهیه سوتلاچ شیر برنج خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه سوتلاچ شیر برنج خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه سوتلاچ سوتلاچ یکی از انواع غذاهای خوشمزت ترکیه ای است که به عنوان دسر هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی آنلاین همراه …

طرز تهیه حلوای دارک فندق خوشمزه و مخصوص به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای دارک

طرز تهیه حلوای دارک فندقی بوتیکی نوین قالبی xvc jidi pg h nhv

حلوای دارک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مدرن ایرانی است که برای مجالس خاص استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی پورتال همراه باشید.

مواد لازم حلوای دارک مدرن
آرد سفید۱۸۰ گرم
کره۵۰ گرم
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم
فندق۲ قاشق غذاخوری
پودر قند۴۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه حلوای دارک

مرحله اول

برای تهیه حلوای مدرن دارک ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه آرد را حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت می دهیم. توجه داشته باشید که حین تفت دادن آرد، نباید رنگ آن تغییر کند.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، کره را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کره و آرد با هم مخلوط و یکدست شوند، در ادامه پودر دارچین را به همراه پودر قند اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در همین حین شکلات تخته ای را به صورت بن ماری ذوب می کنیم، پس از اینکه مواد حلوا به خوبی مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شکلات بن ماری شده را به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قالب دلخواه خود را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه حلوا را داخل قالب ها می ریزیم. در ادامه روی هر قالب به تعداد دلخواه فندق قرار می دهیم. می توانیم از فندق خرد شده هم برای مغز یا تزیین حلواها استفاده کنیم.

مرحله پنجم

برای اینکه در فندق در مغز حلوا قرار بگیرد، نصف قالب را با حلوا پر می کنیم، سپس به مقدار دلخواه فندق روی آن می ریزیم. در ادامه با قیمانده قالب را هم با حلوا پر می کنیم و اجازه می دهیم حلوا خودشان را بگیرند، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/behnaz.8394
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.