طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری کتلت مرغ با پنیر پیتزا xvc jidi d lvy kdvd

کوکو مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور برزیل می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
سیب زمینی۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
پاپریکا½ قاشق چایخوری
برگ بو۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکوی مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه کوکو مرغ با پنیر پیتزا ابتدا گوشت مرغ را به همراه برگ بو، ۱ عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

در حین پخت گوشت مرغ حتما کف های موجود بر روی آب را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت و آب درون قابلمه کشیده شد، گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب هیا را به همراه پیازهای باقیمانده و سیرها با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه  مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه نصف مخلوط سیب زمینی را در کف تابه با پشت قاشق فشرده می کنیم، سپس مرغ ریش ریش شده را روی سیب زمینی پخش می کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی مرغ ریش ریش شده پنیر پیتزا می ریزیم و باقیمانده مخلوط سیب زمینی را روی پنیر پیتزا می ریزیم و با پشت قاشق فشرده می کنیم تا مواد به هم بچسبند. حالا باید صبر کنیم تا سمت زیرین کوکو به خوبی سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آنرا به آرامی با یک کفگیر بزرگ بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. پس از اینکه دو سمت کوکو به خوبی برشته شدند، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dailymaryam
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.