طرز تهیه کاپ کیک لیمو

طرز تهیه کاپ کیک لیمو ترش لیمویی xvc jidi h d gdl

کاپ کیک لیمو یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک لیمو
آرد سفید۱ و ¼ لیوان
شکر¾ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایعکمتر از ½ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱ پنس
ماست خامه ای½ لیوان

دستور پخت کاپ کیک لیمو

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک لیمو مجلسی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن چند دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس ماست را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله رنده پوست لیمو ترش را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. در ادامه آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شود. توجه داشته باشید که نیاز به همزن اضافی نیست، فقط در حدی باید مخلوط کنیم که مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن کاپ کیک ها کاملا گرم شود، سپس قالب های کاپ کیک را با روغن جدا کننده کیک چرب می کنیم و مایه کیک را داخل قالب ها می ریزیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید برای اینکه کیک ها پس از پخت پف می کنند حتما نصف قالب ها را با مایه کیک باید پر کنیم تا ظاهر کاپ کیک ها خراب نشود. پس از اینکه فر به خوبی گرم شد قالب ها را داخل سینی فر می چینیم و در فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا کاپ کیک ها به طور کامل پف کنند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه کاپ کیک ها را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که مغز پخت شده بودند، آنها را از فر خار ج می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.