مطالب پر بازدید
خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو دارچین، ادویه‌ای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمی‌شود. در واقع، این ادویه شگفت‌انگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …

طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوراک کدو سبز و بادمجان یکی از انواع غذاهای کم کالری و خوشمزه بین المللی است که برای کسانی که رژیم لاغری دارند بسیار مناسب …

طرز تهیه خورش شکلات خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خورش شکلات خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خورش شکلات خورشت به گروهی از غذاها گفته می‌ شود که ترکیبی آب‌ دار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی …

طرز تهیه کوفته دال عدس خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته دال عدس

کوفته دال عدس مرجمک کوفتسی کوفته ی دال عدس بلغور ترکیه ای xvc jidi   tji nhg uns

کوفته دال عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱ پیمانه
بلغور گندم۱٫۵ پیمانه
پیاز۱ عدد
جعفری½ پیمانه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پیازچه½ پیمانه
رب انار۲ قاشق غذاخوری
رب فلفل۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زیره و فلفل قرمزبه مقدار کافی
لیمو ترشبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته دال عدس

مرحله اول

برای تهیه کوفته دال عدس خوشمزه ابتدا دال عدس را می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم و ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا بپزد.زمانیکه عدس پخت و آب آن کم شده بود بلغور گندم را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

اگر بلغورتان درشت است آن را داخل خردکن یا غذاساز بریزید تا ریز شود،چون باید بلغورها ریز باشند. سپس درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند و آب غذا کاملا تبخیر شود.(حتما مواظب باشید ته نگیرد)

مرحله سوم

در این مدت پیاز و پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز و نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله چهارم

سپس اجازه می دهیم تا طلایی شوند و بعد رب گوجه فرنگی و رب فلفل(اگر در دسترس نبود اشکالی ندارد ولی یکی از مهم ترین آیتم های است که روی طعم این غذا تاثیر مثبت می گذارد)و رب انار و زیره،فلفل قرمز و فلفل سیاه و کمی نمک به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

سپس از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم و جعفری خرد شده و پیازچه ها را اضافه می کنیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و مخلوط عدس و بلغور گندم را به مواد اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و روغن زیتون و لیمو تازه به هر مقدار که لازم می دونید اضافه کنید

مرحله ششم

و با دست مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و با دست به آن فرم می دهیم.داخل سینی کاهوهای شسته شده را می چینیم و کوفته های دال عدس را روی آن قرار می دهیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.