طرز تهیه حلوا کاسه

طرز تهیه حلوای کاسه مجلسی در کاشانه مهر شیرازی با نشاسته زعفرانی شف طیبه xvc jidi pg hd  hsi

حلوا کاسه یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا کاسه
آرد سفید۱ پیمانه
آرد برنج۱ پیمانه
شکر۳ پیمانه
روغن نیمه جامد۱ و ½ پیمانه
گلاب۲ پیمانه
آب۴ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
تخم مرغ۲ عدد
خلال بادام یا خلال پستهبرای تزیین
پودر هل½ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوا کاسه

مرحله اول

برای تهیه حلوا کاسه شیرازی ابتدا شکر را به همراه آب داخل یکی قابلمه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا شربت به نقطه جوش نرسد.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده در یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس گلاب را به همراه ۲ قاشق غذاخوری از شربت به مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد سفید و آرد برنج را به صورت جداگانه در دو تابه تفت می دهیم تا طعم خامی شان گرفته شود، فقط توجه داشته باشید که نباید رنگ آرد ها تغییر کند. در ادامه پس از اینکه آردها را به خوبی تفت دادیم، انها را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف شود، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه روغن را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری یکدست شکل بگیرد.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر حلوا شکل گرفت، مخلوط تخم مرغ را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم. در ادامه شربت را کم کم اضافه می کنیم و حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا حلوا گلوله نشود.

مرحله ششم

در ادامه پس از اینکه حلوا یکدست شد، انرا مانند حلیم گندم به صورت پارویی هم می زنیم تا حلوا جمع شود، در پایان حلوای باید از دیواره ها تابه جدا شود. حالا حلوا را درون کاسه می ریزیم و به دلخواه با خلال بادام یا خلال پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/l.firuze
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.