طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه پیتزا مکزیکی
پیتزا مکزیکی یکی از انواع پیزاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با چیشی مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
سس سالسا | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر پیتزا | ۱ عدد دو نفره |
پاپریکا و آویشن | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و اورگانو | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه پیتزا مکزیکی رستورانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس مقداری پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، اورگانو و نمک به مخلوط پیاز و گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر پیتزا را در سینی فر یا ظرف پیتزا با قطر یکسان پهن می کنیم، سپس سس سالسا را روی خمیر پیتزا به صورت یک دست پخش می کنیم. در ادامه نیمی از پینر پیتزا را به صورت پخش روی سس سالسا می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را روی پنیر پیتزا به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی گوشت چرخ کرده می چینیم. حالا ذرت پخته شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله باقیمانده پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و پیتزا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل آب شود، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا طلایی شود. در پایان پیتزا را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.