طرز تهیه جوجه کباب هاوایی خوشمزه و مخصوص به طعمی متفاوت
طرز تهیه جوجه کباب هاوایی
جوجه کباب هاوایی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین الملل است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
کدو سبز | ۲ عدد |
آناناس | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سس کچاپ | یک سوم فنجان |
شکر قهوه ای | یک سوم فنجان |
سس سویا | یک سوم فنجان |
آب آناناس | ¼ فنجان |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون و سیخ چوبی | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب هاوایی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب هاوایی ابتدا سس کچاپ را به همراه شکر قهوه ای، روغن زیتون، سویا سس، سرکه سیب، آب آناناس و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیر و زنجبیل را رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله گوشت مرغ را به صورت مکعبی مانند جوجه کباب برش می زنیم و به کاسه مواد طعم دهنده اضافه می کنیم، سپس با هم به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین آناناس را به صورت مکعبی متوسط برش می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا فلفل دلمه ای و پیاز را هم به صورت مکعبی درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کدو سبز را نیز به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا درون سیخ های چوبی یک تکه کدو سبز، فلفل دلمه ای و پیاز سیخ می کنیم و پس از آن یک تکه گوشت مرغ به سیخ می کشیم. به همین ترتیب سبزیجات و گوشت مرغ را به صورت پشت سر هم به سیخ می کشیم.
مرحله ششم
در ادامه منقل زغال را آماده می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در صورتی که از سیخ چوبی استفاده می کنید حتما سیخ ها را در آب سرد بخیسانید تا روی منقل به راحتی نسوزند. حالا سیخ ها را به صورت مداوم می چرخانیم تا کباب اماده شود.
مرحله هفتم
در حین کباب کردن جوجه ها، کمی روغن زیتون داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با برس روی کباب ها می مالیم. در پایان پس از اینکه کباب ها پختند، آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha