طرز تهیه جوجه کباب تایلندی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
طرز تهیه جوجه کباب تایلندی
جوجه کباب تایلندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور تایلند است که با روش های متفاوتی طعم دار می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
زنجبیل | ½ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پیاز قرمز | ۱ عدد متوسط |
سس کچاپ | ¾ فنجان |
سس سویا | ½ فنجان |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ½ فنجان |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تایلندی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تایلندی خوشمزه ابتدا سس کچاپ را به همراه سس سویا، سرکه، روغن زیتون، روغن کنجد، شکر قهوه ای، فلفل سیاه و فلفل قرمز با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و پیاز را رنده می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شوند، سپس سسی که در مرحله اول درست کردیم را به تابه اضافه می کنیم و ۳ دقیقه تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سس کاملا خنک شود، سپس سس را داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را مانند جوجه کباب خرد می کنیم و به کاسه حاوی سس اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم سس به خورد گوشت مرغ برود. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با مقداری کمی روغن مایع چرب می کنیم، سپس جوجه ها را به سیخ می کشیم و به ترتیب داخل سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری از سس هم با برس روی جوجه ها می مالیم و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت جوجه ها زمان نیاز است و بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم تا جوجه ها رنگ بگیرند.
مرحله هفتم
در صورت تمایل برای خوشمزه تر شدن جوجه ها می توانیم چندین بار در حین پختن جوجه ها از سس روی انها بمالیم. در صورتی که فر ندارید می توانید این جوجه کباب خوشمزه را به صورت زغالی یا تابه ای هم درست کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha