طرز تهیه شامی گیلانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

طرز تهیه شامی گیلانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

طرز تهیه شامی گیلانی شامی گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند شامی ترش با آب و مخلفات تهیه می شود. این شامی خوشمزه از نظر مواد شباهت زیادی …

طرز تهیه کتلت سبزیجات رژیمی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کتلت سبزیجات رژیمی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کتلت سبزیجات کتلت یکی از انواع کوکو ها است که یکی از غذاهای رایج ایراین به حساب می آید. کتلت سبزیجات فقط از سبزیجات پخته و خام استفاده می شود. …

طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه و مخصوص به روش عراقی

طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه و مخصوص به روش عراقی

طرز تهیه خورش قیمه نجفی خورش قیمه نجفی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور عراق است که شباهت زیادی به قیمه بوشهری دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه دمپخت گوشت

طرز تهیه دمپخت گوشت چرخ کرده ساده و نخود گوجه با لوبیا سبز با سیب زمینی دو نفره xvc jidi nl oj   aj

دمپخت گوشت هم مانند دمی گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت گوشت در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت بدون استخوان۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
برنج۳ پیمانه
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دمپخت گوشت

مرحله اول

برای تهیه دمپخت گوشت مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود ، سپس گوشت را مانند گوشت خورشتی یا کمی بزرگتر خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی باز شد، گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت پوره شده به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس یک فنجان آب اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد. در همین حین برنج را نسبت به نوع آن به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم، سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس کمی نمک و روغن مایع به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا نرم شود. زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان کمی گیر داشت باید برنج را آبکشی کنیم.

مرحله هفتم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی روغن اضافه می کنیم و به سلیقه خود از سیب زمینی حلقه ای یا نان لواش برای ته دیگ استفاده می کنیم. در ادامه مقداری برنج روی ته دیگ می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری از مخلوط گوشت و سیب زمینی سرخ کرده روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت دم بکشد.

مرحله نهم

پس از اینکه برنج دم کشید دمپخت را درون قابلمه مخلوط می کنیم تا تمام برنج رنگ بگیرد، سپس دمپخت گوشت را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با گوشت های تکه ای تزیین کرده و به همراه ترشی یا سبزی خوردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 شهریور 1400
  • منبع :
  • instagram.com/melorin9213
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.