طرز تهیه کباب پنجابی

طرز تهیه کباب پنجابی تند و خوشمزه با ادویه چات ماسالا xvc jidi fhfh k hfd

کباب پنجابی یکی از انواع کباب های خاص و خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت بدون استخوان۶۰۰ گرم
آب انبه½ پیمانه
ماست چکیده½ پیمانه
سیر۲ حبه
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
ادویه گرام ماسالا۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر۳ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب پنجابی

مرحله اول

برای تهیه پنجابی کباب تند ابتدا ماست چکیده را به همراه آب انبه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روغن زیتون را به همراه گرام ماسالا، فلفل قرمز و مقدار نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به کاسه اضافه میکنیم. حالا با همزن دستی یا برقی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گوشت گوسفندی را مانند کباب چنجه خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت خرد شده را به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود، بهتر است آنرا از شب قبل داخل مواد قرار دهیم. اگر زمان کم داشتیم می توانیم گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهیم تا طعم دار شود. پس از اینکه گوشت طعم دار شدف کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت های طعم دار شده را به صورت یکدست به سیخ می کشیمف سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن اماده می کنیم. توجه داشته باشید قبل از کباب کردن حتما سیر و زنجبیل رنده شده روی گوشت ها را جدا کنید.

مرحله ششم

حالا سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم و به صورت متداوم میچرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/azin_cook
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.