طرز تهیه کوکوی سبزیجات خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه کوکوی سبزیجات
کوکوی سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
هویج | ۲ عدد بزرگ |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
ذرت | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۶ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی سبزیجات
مرحله اول
برای تهیه کوکوی سبزیجات مجلسی ابتدا هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه ذرت و نخود فرنگی داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، تا آب سریعتر به جوش بیاید و سبزیجات آبپز شوند. پس از اینکه سبزیجات به طور کامل پختند آنها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله سوم
برای اینکه آب اضافی سبزیجات آبپز شده را بگیریم می توانیم انها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا کاملا خشک شوند. در ادامه سیب زمینی ها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز و سیرها را نیز مانند سیب زمینی ها رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم. در صورتی که طعم سیر را دوست ندارید می توانید به سلیقه خود سیر را از مواد لازم حذف کنید.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و در آخر سبزیجات پخته شده ( هویج، ذرت و نخودفرنگی) را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را به طور کامل داخل تابه می ریزیم و روی ان را با پشت قاشق صاف می کنیم.
مرحله هفتم
حالا باید صبر کنیم تا سمت زیرین کوکو به خوبی سرخ شود، سپس آنرا برش می زنیم و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان کوکوی سبزیجات را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/mona_cooking64