طرز تهیه سوپ بوقلمون، یک پیش غذای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

طرز تهیه سوپ بوقلمون

طرز تهیه سوپ  بوقلمون, سوپ بوقلمون نی نی سایت , سوپ بوقلمون با بلغور گندم , سوپ بوقلمون برای سرماخوردگی , طرز تهیه بوقلمون برای بیمار

هوای سرد زمستانی همیشه بهانه‌ای است برای لذت بردن از یک کاسه سوپ گرم و خوشمزه. سوپ بوقلمون، با ترکیب گوشت ملایم بوقلمون، نخود، و برنج، یک وعده غذایی کامل و مغذی را به ارمغان می‌آورد. مزه‌ای از نعناع تازه و لیمو، به همراه بافتی از زرده تخم‌مرغ و ماست پرچرب، این سوپ را تبدیل به یک انتخاب عالی برای شام یا پیش غذا می‌کند.

برای تهیه سوپ بوقلمون خوش طعم و مغذی، ابتدا برنج را با نمک و آب روی حرارت متوسط پخته و سپس خنک می‌کنیم. عصاره بوقلمون را گرم کرده و زرده تخم‌مرغ، ماست، و آرد را به آن افزوده و هم می‌زنیم. گوشت بوقلمون، نخود، و برنج پخته شده را به مخلوط اضافه کرده، مزه‌دار می‌کنیم. در نهایت، کره را با سیر، پاپریکا و فلفل قرمز تفت داده و به سوپ اضافه می‌کنیم. سوپ را با نعناع و برش‌های لیمو تزیین و سرو می‌کنیم.

مواد لازممقدار
گوشت پخته و خرد شده بوقلمون۳ پیمانه
برنج (خام)۱/۲ پیمانه
عصاره بوقلمون۴ پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب۱ پیمانه
نعنای تازه خرد شده۳ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق مرباخوری
سیر۲ حبه
نخود پخته و آبکشی شده۴۵۰ گرم
پودر فلفل قرمز۱/۸ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفلمقداری
آب۱ پیمانه
برش های لیمو ترشبه میزان لازم برای سرو

طرز تهیه سوپ بوقلمون

مرحله 1: آماده‌سازی برنج

ابتدا کمی نمک و برنج را همراه با ۱/۲ پیمانه آب داخل ظرفی ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله 2: خنک‌سازی برنج

پس از پخت، ظرف برنج را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا در همان حالت، خنک شود.

مرحله 3: گرم کردن عصاره بوقلمون

در یک ظرف جداگانه، شروع به گرم کردن عصاره بوقلمون کنید. زرده تخم‌مرغ، ماست، و آرد را در یک کاسه به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس عصاره بوقلمون گرم شده را به تدریج و آرام به مخلوط ماست اضافه کرده و مرتب هم بزنید، بعد مخلوط را روی حرارت قرار دهید.

مرحله 4: اضافه کردن مواد اصلی

حالا گوشت خرد شده بوقلمون، نخود پخته و برنج پخته شده را به مخلوط ماست و عصاره بوقلمون اضافه کنید. کمی پودر فلفل سیاه و نمک برای افزایش طعم به آن بیفزایید.

مرحله 5: آماده‌سازی چاشنی کره

در یک ظرف کوچک، کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پس از گرم شدن کره، فلفل قرمز، سیر له شده، و پاپریکا را به آن اضافه کرده و برای ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آنها خارج شود.

مرحله 6: نهایی کردن سوپ

پس از اتمام کار چاشنی کره، ظرف سوپ را از روی حرارت بردارید. آماده‌سازی برای سرو کردن است.

مرحله 7: سرو کردن

به هنگام سرو، کمی از مخلوط کره و پاپریکا روی سوپ ریخته، مقداری نعنای خرد شده روی آن پاشیده و با برش‌های لیمو ترش سرو نمایید. این سوپ خوش طعم، مطمئناً قلب‌هایتان را گرم خواهد کرد.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.