طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی

طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی

طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی شیرینی خرمایی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که به علت وجود خرما در آن، خوشمزه و پر خاصیت است. در شیرینی خرمای رژیمی از جو …

طرز تهیه مینی پنکیک خوشمزه و مجلسی به روش کافه ای

طرز تهیه مینی پنکیک خوشمزه و مجلسی به روش کافه ای

طرز تهیه مینی پنکیک پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک در واقع کیک کوچکی است که به دلیل ظاهر بامزه اش، جذابیت خاصی به خصوص برای کودکان دارد. برای تهیه این نوع پنکیک …

طرز تهیه کیک براونی کتویی خوشمزه و مخصوص به روش قالبی

طرز تهیه کیک براونی کتویی خوشمزه و مخصوص به روش قالبی

طرز تهیه کیک براونی کتویی براونی کتویی یک توع کیک کاکائویی است که در قالب مستیطلی طبخ شده و به صورت مربع برش می زنیم و به صورت شیرینی سرو می کنیم. …

طرز تهیه کلوچه نادری

طرز تهیه کلوچه صنعتی طرز تهیه کلوچه نادری بدون فر فیلم طرز تهیه کلوچه نادری طرز تهیه کلوچه نادری نارگیلی

کلوچه نادری یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که برای میان وعده بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه نادری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خمیر کلوچه نادری
کره۴۲ گرم
آرد سفید۱۶۰ گرم
بکینگ پودر⅓ قاشق چایخوری
پودر قند۵۵ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
شیر۴۰ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
مواد لازم درون کلوچه
کره۱۰ گرم
آرد سفید۸ گرم
پودر قند۵ گرم
پودر گردو۲۵ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه نادری

مرحله اول

برای تهیه کلوچه نادری به روش خانگی در ابتدای کار تمام مواد یخچالی را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط هماهنگ شود. حالا کره نرم شده را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ، وانیل و پودر قند به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت شوند، سپس شیر را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مواد را در حد مخلوط شدن هم زده، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد آردی را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با درپوش می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. در این فاصله فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.

مرحله پنجم

در ادامه به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور کره به دمای محیط رسیده را به همراه روغن مایع و پودر گردو درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را به همراه آرد سفید درون الک می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد خشک را درون کاسه الک کرده و با قاشق هم می زنیم تا مایه میانی یکدست شود. پس از اتمام استراحت خمیر آنرا از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو جدا می کنیم، سپس مقداری از مایه میانی وسط آن می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر را جمع کرده و با فاصله از هم درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم. در ادامه مهره دلخواه را به آرد آغشته کرده و روی خمیرها را مهر می کنیم، و مقداری پودر دارچین روی آنها الک می کنیم.

مرحله هشتم

حالاسینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کلوچه ها خنک شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 آبان 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.