طرز تهیه کره محلی

طرز تهیه کره محلی از سرشیر صنعتی از خامه محلی با مخلوط کن مصنوعی دوغ xvc jidi vi lpgd

کره محلی یکی از انواع لبنیات پر مصرف و پرطرفدار ایرانی است که از ماست، سر شیر یا دوغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کره خونگی
ماست محلی پر چرب۱ کیلوگرم
ماست کم چرب۱ کیلوگرم
آب و یخ۲ لیوان

دستور تهیه کره خودمونی

مرحله اول

برای تهیه کره محلی خوشمزه ابتدا ماست پرچرب را به همراه ماست کم چرب داخل یک دبه پلاستیکیشفاف می ریزیم، سپس دور ظرف را با ملحف می بینیدم و محکم فیکس می کنیم تا در زمان آماده شدن کره درب ظرف باز نشود.

مرحله دوم

حالا دبه حاوی ماست را درون ماشین لباسشویی قرار می دهیم و اجازه می دهیم با دور متوسط به مدت ۵۵ دقیقه (بدون دور خشک کن) درون ماشین لباسشویی بماند تا کره موجود در ماست به ظور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان دبه را از ماشین لباسشویی خارج می کنیم، سپس درب دبه را باز می کنیم و مخلوط آب و یخ را به دبه اضافه می کنیم. در ادامه درب دبه را محکم می بندیم و انرا به مدت ۲ دقیقه با دست تکان می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی یک قابلمه یک توری قرار می دهیم و درون توری هم یک تنظیف (کیسه نخی) قرار می دهیم، سپس محتویات درون دبه را داخل تنظیف خالی می کنیم و کمی صبر می کنیم تا اضافی درون تنظیف کشیده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله تنظیف را بر می داریم و با دست خوب فشار می دهیم تا آب اضافی موجود در ان به طور کامل خارج شود، سپس کره را از تنظیف خارج می کنیم. حالا برای شکل دادن به کره داخل یک ظرف مناسب چند لیوان مخلوط آب و یخ می ریزیم.

مرحله ششم

سپس کره را درون مخلوط آب و یخ با دست به صورت گرد شکل می دهیم تا حالت بگیرد. پس از اینکه کره به خوبی حالت گرفت آنرا درون یک بشقاب قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده مصرف شود.

نکات تهیه کره محلی

ماست مناسب

برای تهیه کره حتما باید از ماستی استفاده شود که مطمئن باشیم چربی زیادی دارد، در صورتی که نمی توانید همچین ماستی در فروشگاه ها پیدا کنید، می توانید مقداری شیر محلی تهیه کنید و خودتان ماست را درست کنید. در صورت تمایل برای درست کردن ماست در منزل می توانید به مطلب زیر مراجعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.