طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص در ادامه با …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش آش ترش یکی از انواع آش های بسیار محبوب و خوشمزه کشورمان می باشد که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده این آموز آشپزی …

طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای

طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای کوکوی سیب زمینی بامیه ای غذاهای بامیه ای خانگی در منزل

سیب زمینی بامیه ای را می توانید به عنوان دورچین انواع غذاهای مجلسی یا میان وعده سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خشک و خوشمزه به روش فست فودی

مواد لازم برای ۵ نفر
سیب زمینی۲ عدد کوچک
آرد سیفددو سوم پیمانه
آبدو سوم پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۵ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

دستور پخت سیب زمینی بامیه ای

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و مقدار نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، پوست شان را می گیریم و به صورت داغ با رنده ریز رنده  می کنیم.

مرحله دوم

حالا دو سوم پسمانه آب را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کره را به همراه کمی زردچوبه به ان اضافه می کنیم، پس از اینکه آب به جوش امد آرد سفید را به صورت یکباره به تابه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خمیر منسجم شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر به خوبی جمع شد ( مانند خمیر نون خامه ای یا بامیه) آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد، سپس تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص به روش پدر خوب

مرحله چهارم

در ادامه بکینگ پودر را به همراه سیب زمینی پوره شده و مقداری نمک به خمیر اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود و هیچ گلوله ای از آرد یا سیب زمینی در آن باقی نماند، حالا خمیر را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن می ریزیم که سیب زمینی های بامیه ای در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد خمیر را به اندازه دلخواه داخل روغن داغ قیف می زنیم و با قیچی چرب شده برش می زنیم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا بامیه ها طلایی شوند، سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sharmin.food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.