طرز تهیه نان اردک سنتی خوشمزه و مخصوص به روش همدانی

طرز تهیه نان اردک

طرز تهیه نان اردک تکاب بدون خمیر مایه با خمیر بربری شیرینی اردک ترکیه کالری ماکو xvc jidi khk hvn 

نان اردک یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر همدان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم نان اردک
آرد سفیدحدود ۳ پیمانه
شیر½ پیمانه
شکر¼ پیمانه
کره¼ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
نمک۱ پنس
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مواد لازم خمیر مایه
پودر خمیر مایه فوری۱ قاشق مرباخوری
آب ولرمیک پنجم پیمانه
شکر۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت نان اردک

مرحله اول

برای تهیه نان اردک همدانی ابتدا برای تهیه خمیر مایه، پودر خمیر مایه فوری را به همراه آب ولرم و شکر در یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم، سپس درب کاسه را می گذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

در مرحله بعدی شیر را به همراه شکر، خمیر مایه عمل آمده، تخم مرغ، روغن، زردچوبه و نمک داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

تاز مانی که خمیری نرم به دست بیاید که به دست نچسبد، آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. پس از اینکه خمیر جمع شد، انرا کمی ورز می دهیم، سپس داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم و روی خمیر را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به همین صورت به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی با دست ورز می دهیم تا پف و هوای اضافی خمیر گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه هوای اضافی خمیر را گرفتیم، خمیر را به چونه هایی اندازه نارنگی های کوچک تبدیل می کنیم، سپس چونه ها را با وردنه به صورت گرد و نازک باز می کنیم. حالا یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و مقدار کمی روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله ششم

نکته مهم در مورد سرخ کردن نان ها این است که حتما باید از مقدار خیلی کمی روغن برای سرخ کردن نان اردک استفاده شود، چون اگر از روغن زیاد استفاده کنیم، نان ها هنگام سرخ شدن روغن را جذب کرده و چرب می شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد خمیرهای باز شده را در روغن می اندازیم تا با حرارت بالا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت نان ها سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام نان ها را آماده می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد امتیاز: 39

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.