مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان ژاپنی پنیری خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه نان ژاپنی پنیری خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه نان ژاپنی پنیری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه و خانگی به روش سنتی سمنانی

طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه و خانگی به روش سنتی سمنانی

طرز تهیه نان گولاچ اگر تا به حال سعی کرده اید که نان بپزید و نتیجه آن چیزی که می‌خواستید نشده است، دست از تلاش برندارید. چون پختن‌نان یکی از لذت بخش …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه کیک آلبالو خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کیک آلبالو

طرز تهیه کیک اسفنجی آلبالویی با شربت آلبالو کرم دار و گردو شکلاتی شف طیبه با پنیر با مربا xvc jidi  d Hgfhg 

کیک آلبالو یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم کیک آلبالو
آرد قنادی۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
ماست½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
آلبالو بدون هسته۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک آلبالو

مرحله اول

برای تهیه کیک آلبالوی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه جادار مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ و حجیم شوند. در ادامه ماست و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد. حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله سوم

در صورتی که کاغذ روغنی در دسترس نداشته باشیم می توانیم از روغن جدا کننده کیک نیز استفاده کنیم. حالا نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم، سپس آلبالوها را در آرد می غلطانیم و به ترتیب روی مایه کیک می چینیم.

مرحله چهارم

در ادامه باقیماند مایه کیک را روی آلبالوها می ریزیم، سپس کیک را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت آلبالو نیاز است.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما اماده است. در پایان کیک را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم با آلبال یا شربت آلبالو تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shirin.design.art
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.