طرز تهیه کیک آلبالو خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه کیک آلبالو
کیک آلبالو یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم کیک آلبالو | |
آرد قنادی | ۲٫۵ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
ماست | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
آلبالو بدون هسته | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک آلبالو
مرحله اول
برای تهیه کیک آلبالوی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه جادار مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ و حجیم شوند. در ادامه ماست و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد. حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله سوم
در صورتی که کاغذ روغنی در دسترس نداشته باشیم می توانیم از روغن جدا کننده کیک نیز استفاده کنیم. حالا نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم، سپس آلبالوها را در آرد می غلطانیم و به ترتیب روی مایه کیک می چینیم.
مرحله چهارم
در ادامه باقیماند مایه کیک را روی آلبالوها می ریزیم، سپس کیک را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت آلبالو نیاز است.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما اماده است. در پایان کیک را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم با آلبال یا شربت آلبالو تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/shirin.design.art