طرز تهیه دمپخت میگو خوشمزه و مجلسی به روش بوشهری

طرز تهیه دمپخت میگو خوشمزه و مجلسی به روش بوشهری

طرز تهیه دمپخت میگو دمپخت میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوب کشورمان …

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه به روش تابه ای و زغالی

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه به روش تابه ای و زغالی

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی یکی از انواع کباب های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه نودل با سس گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه نودل با سس گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه نودل با سس گوشت نودل، از آن دسته غذاهای پرطرفدار و محبوب آسیای شرقی است که مدتی می­باشد در ایران نیز به شکل و فرم های مختلفی عرضه می­شود. این …

طرز تهیه سوفله رول بادمجان

طرز تهیه سوفله رول بادمجان , دستور پخت سوفله رول بادمجان

سوفله رول بادمجان یکی از انواع غذاای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که دارای رسپی های بسیار متنوعی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله رول بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۱ کیلوگرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۵ عدد
سیب زمینی۳ عدد
سیر۴ تا ۵ حبه
روغن زیتونبه مقدار کافی
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
مواد لازم کوفته گوشت
گوشت گوساله۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری۲ قاشق سوپخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم سس
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری
آب۱ لیوان

طرز تهیه سوفله رول بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سوفله بادمجان خوشمزه ابتدای کار بادمجان ها می شوییم، سپس کلاهک آن را جدا می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به صورت درازا به قطر ۵ سانتی متر برش می زنیم، سپس روی آن مقداری نمک می پاشیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۱ ساعت استراحت کنند تا تلخی آن ها گرفته شود. در همین حین مواد کوفته گوشت را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا زمانی که آب اضافی پیاز گرفته شد آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس به گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه می کنیم. در ادامه پودر سوخاری را به همراه پودر زیره، نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را با دست خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مواد کوفته استراحت کند.

مرحله هفتم

در این مرحله بادمجان ها را می شوییم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم تابه گرم شود.

مرحله هشتم

حالا دو طرف برش های بادمجان را به مقداری روغن زیتون آغشته می کنیم، سپس درون تابه قرار می دهیم و به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه مواد کوفته را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن گرم شود. در ادامه مقداری از مایه کوفته بر می داریم، سپس به شکل دوک فرم می دهیم.

مرحله دهم

حالا کوفته ها را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. در ادامه کوفته های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم، سپس یک ورق بادمجان روی سطح کار می گذاریم و کوفته را ابتدای بادمجان قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله ورقه بادمجان را رول می کنیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در ادامه ۳ عدد گوجه فرنگی را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا درون ظرف را با مقداری روغن زیتون چرب می کنیم، سپس برش های گوجه فرنگی را کنار هم درون ظرف می چینیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله خلال های پیاز را به صورت پخش روی گوجه فرنگی ها می ریزیم. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها روی پیاز ها می چینیم.

مرحله چهاردهم

حالا رول های بادمجان را به صورت یکدست و کنار هم روی سیب زمینی ها می چینیم، سپس گوجه فرنگی باقی مانده را به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس به صورت یکی در میان فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را مابین رول های بادمجان قرار می دهیم. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله شانزدهم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سس رب گوجه فرنگی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا رب گوجه فرنگی را به همراه آب و روغن زیتون درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله شانزدهم

حالا سس رب گوجه فرنگی را روی رول های بادمجان به صورت پخش می ریزیم. در ادامه روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پپوشانیم، سپس طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت بپزد.

مرحله هفدهم

در این مرحله پس از گذشت این زمان سوفله بادمجان را از فر خارج می کنیم و فویل آلومینیومی را از روی ظرف بر می داریم، سپس مجددا سوفله بادمجان را درون فر بر می گردانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند.

مرحله هجدهم

در نهایت پس از گذشت این مدت زمانی که روی رول های بادمجان گریل شد، سوفله بادمجان را از فر خارج می کنیم. در ادامه سوفله بادمجان را به سلیقه خود تزیین کرده و به همراه نان تازه یا پلو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 بهمن 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.