طرز تهیه ریزوتو لقمه ای خوشمزه یک غذای ساده ایتالیایی

طرز تهیه ریزوتو لقمه ای خوشمزه یک غذای ساده ایتالیایی

طرز تهیه ریزوتو لقمه ای ریزوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می ‌شود و در کلیه فروشگاه های معتبر توزیع می ‌شود. همچنین به …

طرز تهیه کشک محلی خوشمزه و خانگی به روش سنتی لرستان

طرز تهیه کشک محلی خوشمزه و خانگی به روش سنتی لرستان

طرز تهیه کشک محلی کشک محلی یکی از انواع فراورده های شیر می باشد که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه ساندویچ کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه ساندویچ کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه ساندویچ کوفته مرغ ساندویچ کوفته مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه …

طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی اصفهان , مواد تشکیل دهنده بریانی اصفهان , دستور پخت بریانی اعظم در تهران

بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصفهانی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه آبگوشت ساده خوشمزه و خانگی در زودپز یا قابلمه ساده

مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
جگر سفید½ یک جگر متوسط
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی

دستور پخت بریانی اصفهانی

مرحله اول

ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوی دارچین داخل قابلمه می اندازیم.

مرحله دوم

حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد. اگر از زودپز استفاده کنیم حدودا یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز است.

مرحله سوم

ولی اگر بخواهیم از قابلمه استفاده کنیم حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است. در ادامه گوشت و جگر سفید را به صورت جداگانه داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. آب گوشت را هم صاف می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.

همچنین ببینید : طرز تهیه اشکنه خوشمزه و مجلسی تهرانی به روش نذری سنتی

مرحله چهارم

زعفران دم کرده را هم به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس گوشت را کمی ورز می دهیم تا منسجم شود. اگر کفگیر مخصوص بریانی دارید انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( اگر کفگیر مخصوص ندارید می توانید از تابه های کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید)

مرحله پنجم

مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، حالا مقداری گوشت داخل تابه می ریزیم و پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می کنیم تا پست بریانی سرخ شود.

مرحله ششم

حالا نان لواش یا نان سنگک را داخل آب گوشت می زنیم و روی سینی قرار می دهیم، سپس بریانی آماده شده را روی نان قرار می دهیم و مقداری از جگر سفید چرخ شده را کنار گوشت قرار می دهیم و به سلیقه خود با مغر گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nazila_food
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.