مطالب پر بازدید
طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروز کوهی ته چین فیروز کوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذا های محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب می ‌شود. این …

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفت‌انگیز انار برای درمان یبوست، میوه‌ای با سابقه‌ای دیرینه و فرهنگی غنی، می‌پردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …

طرز تهیه سالاد پاپاتیا خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد پاپاتیا خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد پاپاتیا سالاد پاپاتیا یکی از انواع سالاده شیک و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی اصفهان , مواد تشکیل دهنده بریانی اصفهان , دستور پخت بریانی اعظم در تهران

بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصفهانی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه آبگوشت ساده خوشمزه و خانگی در زودپز یا قابلمه ساده

مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
جگر سفید½ یک جگر متوسط
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی

دستور پخت بریانی اصفهانی

مرحله اول

ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوی دارچین داخل قابلمه می اندازیم.

مرحله دوم

حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد. اگر از زودپز استفاده کنیم حدودا یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز است.

مرحله سوم

ولی اگر بخواهیم از قابلمه استفاده کنیم حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است. در ادامه گوشت و جگر سفید را به صورت جداگانه داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. آب گوشت را هم صاف می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.

همچنین ببینید : طرز تهیه اشکنه خوشمزه و مجلسی تهرانی به روش نذری سنتی

مرحله چهارم

زعفران دم کرده را هم به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس گوشت را کمی ورز می دهیم تا منسجم شود. اگر کفگیر مخصوص بریانی دارید انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( اگر کفگیر مخصوص ندارید می توانید از تابه های کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید)

مرحله پنجم

مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، حالا مقداری گوشت داخل تابه می ریزیم و پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می کنیم تا پست بریانی سرخ شود.

مرحله ششم

حالا نان لواش یا نان سنگک را داخل آب گوشت می زنیم و روی سینی قرار می دهیم، سپس بریانی آماده شده را روی نان قرار می دهیم و مقداری از جگر سفید چرخ شده را کنار گوشت قرار می دهیم و به سلیقه خود با مغر گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nazila_food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.