جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین در این مقاله می‌خواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیک‌های عجیب اما موثری را با شما …

طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای خوشمزه و فوری با سیخ چوبی

طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای خوشمزه و فوری با سیخ چوبی

طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب بختیاری یکی از انواع کباب ها است که همزمان از گوشت گوساله و مرغ استفاده …

طرز تهیه رنگین پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه رنگین پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه رنگین پلو رنگین پلو از غذاهای خوشمزه ای است که شاید کمتر کسی نامش را شنیده باشد. وقتی قرار است برای یک مهمانی رسمی میزی پر از غذا های متنوع …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج ملایر ساده با آویشن اصفهان اردبیل زنجان کرمانی اراک xvc jidi Ha h lh 

آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد سفید۱ لیوان
سبزی آشی۵۰۰ گرم
عدس۱ پیمانه
آب گوشت۱ لیوان
پیاز۴ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آش اوماج

مرحله اول

برای تهیه آش اوماج ترکی ابتدا آرد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک و زردچوبه به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه نصف استکان آب اضافه می کنیم تا آرد حالت خمیری بگیرد.

مرحله دوم

حالا خمیری که از مخلوط کردن آرد با آب به دست می آید را رنده می کنیم. سپس خمیر رنده شده را روی یک سینی پخش می کنیم و در معرض هوای آزاد قرار می دهیم تا خمیرها خشک شوند و شبه همان شکل باقی بمانند.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سبک شوند، در ادامه عدس را که از ۲ ساعت قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در ادامه آب گوشت را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس نیم پز شود، سپس سبزی آش را خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزی هم بپزد.

مرحله پنجم

در همین حین چند لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری فلفل قرمز هم به آش اضافه کنیم، زیرا این آش معمولا به صورت تند پخته می شود. حالا یک ساعت زمان می دهیم تا سبزی و عدس بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه سبزی و عدس به خوبی پختند، خمیرهای خشک شده یا همان اوماج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش لعاب بیندازد و جا بیفتد. در پایان آش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه پیاز داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/anna_life75
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.