مطالب پر بازدید
طرز تهیه چای نعناع + مهم ترین خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای نعناع + مهم ترین خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای نعناع چای نعناع، نوشیدنی عطرآگین و خوش طعمی است که با هزاران سال سابقه در تمدن‌های مختلف، خود را به عنوان یکی از محبوب‌ترین دمنوش‌ها در جهان نشان داده …

طرز تهیه چای میخک + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای میخک + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای میخک یکی از نوشیدنی‌هایی که از قدیم الایام در فرهنگ سرزمین ما جایگاه ویژه‌ای داشته، چای میخک است. این نوشیدنی که به دلیل خواص گوناگونی که دارد، یکی از …

خواص زعفران برای مغز، بهبود یادگیری، حافظه و آلزایمر!

خواص زعفران برای مغز، بهبود یادگیری، حافظه و آلزایمر!

خواص زعفران برای مغز زعفران، این گیاه دارویی باستانی، به دلیل خواص طبی و درمانی‌اش شهرت فراوان دارد. گفته می‌شود که زعفران به بهبود بیماری‌های عصبی کمک می‌کند و از دیرباز در …

طرز تهیه چای زنجبیل + خواص و مضرات این چای

طرز تهیه چای زنجبیل

طرز تهیه چای زنجبیل با پودر زنجبیل مضرات چای زنجبیل خواص پودر زنجبیل با چای طرز تهیه چای زنجبیل برای لاغری نی نی سایت طرز تهیه چای زنجبیل برای حالت تهوع طرز تهیه چای زنجبیل برای سرماخوردگی طرز تهیه دمنوش زنجبیل برای پریودی طرز تهیه دمنوش زنجبیل خشک شده

سلام به دوستداران وبسایت آموزشی چی‌شی! در این مقاله قصد داریم به سراغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سلامتی برویم: چای زنجبیل. یادگیری طرز تهیه چای زنجبیل و نحوه استفاده از آن برای بهبود سلامتی چیزی است که همه ما نیاز داریم.

دستور تهیه چای زنجبیل و خواص آن

مرحله اول: آماده‌سازی زنجبیل

برای آغاز، شما به یک ریشه زنجبیل تازه به طول حدود ۵ سانتی‌متر، ۴ فنجان آب و همچنین عسل و آب لیمو در صورت تمایل نیاز خواهید داشت. ابتدا پوست زنجبیل را جدا کرده و سپس آن را به شکل ورقه‌های بسیار نازک برش می‌دهیم.

مرحله دوم: دم کردن زنجبیل

حالا وقت آن رسیده که آب را روی حرارت قرار دهیم تا به جوش بیاید. به محض اینکه آب به جوش آمد، ورقه‌های زنجبیل را به آن اضافه کرده و در ظرف را می‌بندیم. باید اجازه دهیم تا زنجبیل‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب جوشانده شوند.

مرحله سوم: لذت بردن از چای زنجبیل

بعد از پایان دم کردن، چای زنجبیل شما آماده است! می‌توانید آن را با کمی آبلیمو و عسل مخلوط کنید و به صورت گرم مصرف کنید. اما توجه داشته باشید که بهتر است در طول روز بیشتر از ۱ تا ۲ فنجان از چای زنجبیل مصرف نکنید.

تنظیم طعم چای زنجبیل

برای تند تر شدن طعم چای زنجبیل، می توانید چند تکه بیشتر زنجبیل اضافه کنید. نکته دیگر هم اینکه هر چقدر چای زنجبیل شما بیشتر بجوشد، طعم چای تندتر خواهد شد.

خواص چای زنجبیل

چای زنجبیل مشهور به خواص ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی خود است. این دمنوش برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، رفع درد و حالت تهوع بسیار مفید است. علاوه بر این، مصرف این چای به تنظیم فشارخون، کلسترول و دیابت کمک می‌کند و نقش مؤثری بر پیشگیری و درمان بیماری‌هایی مثل سرطان، بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون دارد.

نکات مهم در تهیه چای زنجبیل

برای تهیه چای زنجبیل و زردچوبه، بهتر است از تکه‌های زنجبیل تازه استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی به زنجبیل تازه، می‌توانید از مقداری پودر زنجبیل برای تهیه این چای استفاده کنید.

احتیاط‌های مصرف چای زنجبیل

به یاد داشته باشید، مصرف زیاد چای زنجبیل می‌تواند مضر باشد و ممکن است عوارضی مانند اختلال در خواب، سوزش معده، نفخ معده، کاهش قند خون و گرمی بیش از حد بدن را به دنبال داشته باشد.

سخن پایانی

اگر به نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های طبیعی علاقمند هستید، توصیه می‌کنیم برای بالا بردن کیفیت سطح زندگی و سلامت خود نوشیدنی‌های طبیعی مثل ✅طرز تهیه چای نعناع و ✅طرز تهیه چای دارچین  را هم امتحان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.