مطالب پر بازدید
خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس در دنیای ادویه‌جات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانه‌ای به شمار می‌آید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …

طرز تهیه باسلوق لوله ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق لوله ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق لوله ای باسلوق لوله ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به …

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینی های بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که طعم بسیار جذابی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی اتریشی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شیرینی اتریشی بدون فر ساده تصویری با پیمانه ایران کوک

شیرینی اتریشی یکی از انواع شیرینی های ساده کشور اتریش است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اتریشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اتریشی
آرد قنادی۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ۲ عدد
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۴۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر نارگیل½ لیوان
شکلات تخته ای۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی اتریشی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اتریشی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. اگر از توستر استفاده می کنید باید حرارت را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله کره نرم را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگ آن روشن شود. در حین هم زدن، باید چند بار کاسه را دورگیری کنیم تا مواد به صورت یکدست مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا وانیل و زرده تخم مرغ را به کاسه افزوده و مواد را دو دقیقه دیگر هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را روی مواد داخل کاسه الک کرده و در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر شیرینی یکدست شد، آنرا درون قیف می ریزیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه خمیر را به صورت خطی یا هر شکل دیگری روی کاغذ روغنی قیف می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. در همین حین شکلات را درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب بن ماری می کنیم تا به طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون شکلات ذوب شده می زنیم، سپس درون پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.