طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب تبریزی با مرغ مجلسی ساده مرحله به مرحله گوشت چرخ کرده و گوجه دونفره و سیب زمینی رژیمی با مرغ به با گوشت تبریزی

تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت های سفید مثل گوشت مرغ نیز تهیه کنید.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی یا چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
هویج۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت تاس کباب

مرحله اول

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط پیازها را نصف می کنیم و با چاقو نگینی خرد می کنیم.سپس تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله دوم

بعد پیازها را داخل تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز می افزاییم و به طور مداوم مخلوط گوشت و پیاز را تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی نیز استفاده کنید.

مرحله سوم

پس از تفت دادن گوشت و پیاز ۲ لیوان آب به آن می افزاییم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.

همچنین ببینید : آموزش کامل طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی آبدار و خوشمزه رستورانی

مرحله چهارم

(گوشت زمانی که کاملا پخته شده باشد حجم آب آن نیز تبخیر شده است و آب بسیار کمی باقیمانده است) بعد از اینکه از پخت گوشت اطمینان پیدا کردیم در شیرجوش یا تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را در تابه تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و همین طور رنگ رب گوجه فرنگی نیز تیره تر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه برش می زنیم و روی گوشت منظم می چینیم

مرحله ششم

بعد هویج را نیز خوب می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کمی فلفل سیاه،زردچوبه،نمک روی مواد می ریزیم و نصف لیوان آب جوش روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شامی کباب کتلت گوشت ساده و خوشمزه شیرازی

مرحله هفتم

اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل تابه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پخته شوند.حدودا ۱۵ مانده به مرحله آخر پخت تاس کباب گوجه فرنگی ها را می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم و روی مواد قرار می دهیم تا بخار پز و پخته شوند.

مرحله هشتم

سپس تاس کباب پخته شده را می توانید همراه با کمی آب از روی حرارت بر داریم تا آب آن را نیز نوش جان کنید و یا اگر تمایل دارید خشک باشد صبر می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود.اما توصیه ما به شما تاس کباب با کمی آب است که بسیار لذیذ و خوش طعم است که می توانید با پلو یا نان سرو کنید.نوش جان

نکات پخت تاس کباب

تاس کباب با مرغ

برای درست کردن تاس کباب با گوشت مرغ کافیست گوشت قرمز را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را به دو صورت تکه ای و چرخ کرده ( کوفته قلقلی ) می توانید در تاس کباب استفاده کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.