طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و مجلسی استانبولی

طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و مجلسی استانبولی

طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان خوراک قارچ و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه بورک خرما و پنیر خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه بورک خرما و پنیر خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه بورک خرما و پنیر بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی …

طرز تهیه علی نازیک خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه علی نازیک خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه علی نازیک علی نازیک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی رزا منتظمی با رب انار با گوشت چرخ کرده مشهد چاشنی خانم گلاور جوادجوادی هندی xvc jidi  fhf psdkd

کباب حسینی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد درشت
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبیبه تعداد کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب حسینی

مرحله اول

برای تهیه کباب حسینی خوشمزه ابتدا گوشت را مانند کباب چنجه به قطعات کوچک تبدیل می کنیم، دنبه را نیز به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای و یکی از پیازها را نیز به صورت تکه ای برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه برای سیخ کردن، ابتدا یک تکه گوشت، سپس یک تکه دنبه و پس از آن یک تکه پیاز و فلفل دلمه ای سیخ می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا سیخ های چوبی پر شوند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سیخ های چوبی را روی پیاز تفت داده شده می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا پیازها نسوزند. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، ۱ فنجان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کباب مغز پخت شود. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد ، کباب ما آماده سرو است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shinketo
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.