طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل …

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی …

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی رزا منتظمی با رب انار با گوشت چرخ کرده مشهد چاشنی خانم گلاور جوادجوادی هندی xvc jidi  fhf psdkd

کباب حسینی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد درشت
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبیبه تعداد کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب حسینی

مرحله اول

برای تهیه کباب حسینی خوشمزه ابتدا گوشت را مانند کباب چنجه به قطعات کوچک تبدیل می کنیم، دنبه را نیز به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای و یکی از پیازها را نیز به صورت تکه ای برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه برای سیخ کردن، ابتدا یک تکه گوشت، سپس یک تکه دنبه و پس از آن یک تکه پیاز و فلفل دلمه ای سیخ می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا سیخ های چوبی پر شوند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سیخ های چوبی را روی پیاز تفت داده شده می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا پیازها نسوزند. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، ۱ فنجان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کباب مغز پخت شود. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد ، کباب ما آماده سرو است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shinketo
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.