طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می …

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی رزا منتظمی با رب انار با گوشت چرخ کرده مشهد چاشنی خانم گلاور جوادجوادی هندی xvc jidi  fhf psdkd

کباب حسینی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد درشت
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبیبه تعداد کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب حسینی

مرحله اول

برای تهیه کباب حسینی خوشمزه ابتدا گوشت را مانند کباب چنجه به قطعات کوچک تبدیل می کنیم، دنبه را نیز به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای و یکی از پیازها را نیز به صورت تکه ای برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه برای سیخ کردن، ابتدا یک تکه گوشت، سپس یک تکه دنبه و پس از آن یک تکه پیاز و فلفل دلمه ای سیخ می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا سیخ های چوبی پر شوند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سیخ های چوبی را روی پیاز تفت داده شده می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا پیازها نسوزند. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، ۱ فنجان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کباب مغز پخت شود. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد ، کباب ما آماده سرو است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shinketo
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.