طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی قرابیه سیب پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده تبریزی است که معمولا برای سرو در کنار چای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی نگرو خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی نگرو خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی نگرو شیرینی نگرو یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرین خوشمزه اصالتی فرانسوی دارد و یک …

طرز تهیه پوآچا قمری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا قمری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا قمری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر

طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر , دستور پخت شیرینی قندی بدون فر

شیرینی قندی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که در این آموزش آنرا بدون نیاز به فر درست می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی قندی بدون فر
آرد قنادی۱٫۵ پیمانه
روغن جامد½ پیمانه
پودر قند⅔ پیمانه
پودر هل۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
کنجد یا خرفهبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی قندی بدون فر در ابتدای کار شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب یک تابه مناسب را با دم کنی می پوشانیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله روغن جامد را به همراه پودر قند و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگ آن روشن شود.

مرحله سوم

حالا آرد را الک می کنیم و با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس در دو مرحله به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با نوک انگشت به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه شکل بگیرد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که خمیر را نباید ورز دهیم، چون به روغن می افتد و در نتیجه خشک می شود. در ادامه خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، به یکی پودر کاکائو و به دیگر زعفران دم کرده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را با نوک انگشت ورز می دهیم تا به صورت یکدست رنگی شوند. در ادامه کف تابه یک کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر داشته و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ششم

خمیرها را پس از شکل دادن درون تابه می چینیم و مقداری کنجد یا تخم خرفه روی آنها می پاشیم. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا اطرافشان کمی طلایی شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه اطراف شیرینی ها رنگ گرفت، زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها از حرارت بیفتند. در نهایت شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.