طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر ساده به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر
شیرینی مربایی بدون فر یکی از انواع شیرینی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مربایی بدون فر | |
کره یا روغن قنادی | ۱۲۰ گرم |
پودر قند | ½ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مارمالاد یا مربا | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مربایی بدون فر خوشمزه در ابتدای کار روغن قنادی را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه وانیل را به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا بیکینگ پودر و تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا خمیری چسبناک و یکدست حاصل شود. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. توجه داشته باشید این نوع شیرینی ها را بیش از حد ورز ندهید تا به روغن نیفتند و کیفیت خود را از دست ندهند.
مرحله چهارم
در ادامه خمیر شیرینی را درون یک کیسه فریزر گذاشته و با وردنه پهن می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت یک شعله پخش کن روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم شعله پخش کن به خوبی گرم شود، سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار قرار می دهیم و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. نصف خمیرهای کاتر زده شده را با ته ماسوره سوراخ می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیرها را درون تابه ای که کف آنرا کمی با روغن مایع چرب کردیم می چینیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب تابه را با دم کنی پوشانده و روی آن می گذاریم تا شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان روی شیرینی هایی که سوراخ دارند را با عسل رقیق شده رومال کرده و به دلخواه با پودر نارگیل، پودر پسته، شکلات بنماری شده یا گل محمدی تزیین می کنیم و مقداری مارمالاد روی شیرینی های ساده می مالیم.
مرحله هشتم
حالا شیرینی های ساده را روی شیرنی های سوراخ دار فیکس می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. در نهایت شیرینی های مربایی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik