طرز تهیه کوکی شکلات تلخ ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کوکی شکلات تلخ ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کوکی شکلات تلخ کوکی شکلات تلخ یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی خوشمزه بدون نیاز به فر

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی خوشمزه بدون نیاز به فر

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی کیک کدو حلوایی یخچالی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که بدون نیاز به فر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه تاتلی شانه هم مانند شیرینی تاتلی بابا یک شیرینی ترکیه ای جذاب و خوشمزه است. تاتلی شانه هم مثل باقلوا و رز شربتی از شیرینی هایی است …

طرز تهیه شیرینی بارفا

طرز تهیه شیرینی بارفا , دستور پخت شیرینی بارفا

شیرینی بارفا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بارفا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بارفا
تخم مرغ۱ عدد
آب½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
سرکه۲ قاشق غذاخوری
آرد۳ لیوان
بیکینگ پودر۵ گرم
مواد لازم میانی
شکر۱ کاسه کوچک
کشمش۲۵۰ گرم
مغز فندق۱ کاسه کوچک
کره۱۵۰ گرم
روغن مایع۱۲۵ میلی لیتر
مویز (قابل حذف)به مقدار کافی
نشاسته ذرتبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی بارفا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی بارفا خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم، برای این منظور تخم مرغ را در یک کاسه نسبتا گودی شکسته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس آب و روغن مایع را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

حالا سرکه را به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه می افزاییم، زمانی که خمیری نرم و یکدست حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری نشاسته ذرت روی سطح کار می پاشیم، سپس خمیر را روی آن انتقال می دهیم و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را به گلوله های یکسان به اندازه پرتقال تقسیم کرده و روی آنها را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه اجازه می دهیم گلوله های خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند. پس از اتمام استراحت خمیر، روی سطح کار را مجددا با مقداری نشاسته ذرت می پوشانیم و گلوله ها را روی آن منتقل می کنیم.

مرحله ششم

حالا گلوله های خمیر را با کمک وردنه به صورتی که کمی از خمیر باقلوا ضخیم تر باشد پهن می کنیم، سپس کره را روی حرارت کتری قرار داده و به روش بنماری ذوب می کنیم. در ادامه روی خمیر را با کره و روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شکر را به صورت پخش روی خمیر می پاشیم و مغز فندق را به صورت ریز خرد می کنیم. حالا کشمش، فندق و در صورت تمایل مقداری مویز به صورت پخش روی خمیر ریخته و خمیر را به آرامی رول می کنیم.

مرحله هشتم

حالا رول را به اندازه ۱ انگشت برش می زنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرها را زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر کاملا بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.