مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه و مخصوص بازاری

طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه و مخصوص بازاری

طرز تهیه پیراشکی دانمارکی یکی از محبوب ترین شیرینی هایی که در قنادی ها، اغلبا به سمت آن کشیده می شویم، پیراشکی دانمارکی است. تازگی و لطافت این پیراشکی از عوامل مهم …

طرز تهیه وافل بلژیکی ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه وافل بلژیکی ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه وافل بلژیکی وافل بلژیکی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور بلژیک است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه شیرینی بارفا مغز دار خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی بارفا

طرز تهیه شیرینی بارفا , دستور پخت شیرینی بارفا

شیرینی بارفا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بارفا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بارفا
تخم مرغ۱ عدد
آب½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
سرکه۲ قاشق غذاخوری
آرد۳ لیوان
بیکینگ پودر۵ گرم
مواد لازم میانی
شکر۱ کاسه کوچک
کشمش۲۵۰ گرم
مغز فندق۱ کاسه کوچک
کره۱۵۰ گرم
روغن مایع۱۲۵ میلی لیتر
مویز (قابل حذف)به مقدار کافی
نشاسته ذرتبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی بارفا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی بارفا خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم، برای این منظور تخم مرغ را در یک کاسه نسبتا گودی شکسته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس آب و روغن مایع را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

حالا سرکه را به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه می افزاییم، زمانی که خمیری نرم و یکدست حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری نشاسته ذرت روی سطح کار می پاشیم، سپس خمیر را روی آن انتقال می دهیم و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را به گلوله های یکسان به اندازه پرتقال تقسیم کرده و روی آنها را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه اجازه می دهیم گلوله های خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند. پس از اتمام استراحت خمیر، روی سطح کار را مجددا با مقداری نشاسته ذرت می پوشانیم و گلوله ها را روی آن منتقل می کنیم.

مرحله ششم

حالا گلوله های خمیر را با کمک وردنه به صورتی که کمی از خمیر باقلوا ضخیم تر باشد پهن می کنیم، سپس کره را روی حرارت کتری قرار داده و به روش بنماری ذوب می کنیم. در ادامه روی خمیر را با کره و روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شکر را به صورت پخش روی خمیر می پاشیم و مغز فندق را به صورت ریز خرد می کنیم. حالا کشمش، فندق و در صورت تمایل مقداری مویز به صورت پخش روی خمیر ریخته و خمیر را به آرامی رول می کنیم.

مرحله هشتم

حالا رول را به اندازه ۱ انگشت برش می زنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرها را زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر کاملا بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 دی 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.