مطالب پر بازدید
ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوه‌ای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه پوآچا با سس پستو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا با سس پستو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا با سس پستو پوآچا با سس پستو یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خوراک جگر گاو خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه خوراک جگر گاو

طرز تهیه خوراک جگر گاو بهترین روش پخت جگر طرز تهیه جگر گوساله سرخ شده طرز تهیه جگر تابه ای خوراک جگر مجلسی

خوراک جگر گاو یکی از غذاهای نونی ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک جگر گاو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک جگر گاو

مرحله اول

برای تهیه خوراک جگر گاو خوشمزه در ابتدای کار جگرها را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم، سپس به خوبی می شوییم. در ادامه پیازها را پوست می گیریم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها خارج شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه می‌افزاییم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا به طور کامل سرخ شود. در ادامه جگر خرد شده را به تابه می‌افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله جگر را چند دقیقه تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود، سپس نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. در ادامه درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم جگر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

در همین حین سیب زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در ادامه سیب زمینی‌ها را می‌شوییم و با یک دستمال تمیز خشک می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می‌کنیم. پس از اینکه جگر پخت، آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی درون تابه کشیده شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب اضافی درون قابلمه کشیده شد و خوراک به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. در نهایت خوراک جگر را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین می‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.