مطالب پر بازدید
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پاند کیک شکلاتی پاند کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه چیز تارت گلابی خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه چیز تارت گلابی خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه چیز تارت گلابی تارت یک شیرینی محبوب بین‌المللی که با خمیری ساده تهیه می‌شود. این خمیر اصولاً از مخلوط آرد و کره به دست می‌آید و پس از چند ساعت …

طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی چنگالی

طرز تهیه شیرینی چنگالی فیلم طرز تهیه شیرینی چنگالی طرز تهیه شیرینی کم خرج طرز تهیه شیرینی فوری

شیرینی چنگالی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایراین است که در گذشته نچندان دور برای پذیرایی در عید نوروز استفاده می شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چنگالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی چنگالی
آرد سفید۱ و ⅔ لیوان
کره نرم۱۰۰ گرم
پودر قند½ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خلال بادام و پستهبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه در ابتدای کار پودر قند را داخل یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس کره هم دمای محیط را به کاسه اضافه کرده و به خوبی با همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم‌مرغ هم‌دمای محیط را به همراه وانیل به کاسه اضافه می‌کنیم، سپس مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه بکینگ پودر را با آرد ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گرم شود، سپس یک لایه کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و آنرا کنار می‌گذاریم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را ابتدا با همزن و بعد با لیسک مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نچسبد، جمع شود. در ادامه به اندازه یک گردو از خمیر بر می‌داریم و آنرا به صورت گرد شکل می‌دهیم، سپس با دست فشار می‌دهیم تا قطر آن کم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله با چنگال روی خمیر کمی فشار می دهیم تا جای طرح چنگال روی آن باقی بماند. تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مرحله ششم

در حین پخت شیرینی ها، شکلات را به همراه ۱ قاشق روغن مایع درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شود. در آخر شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم و پس از خنک شدن با شکلات ذوب‌شده و خلال بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 دی 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.