طرز تهیه کوکی کورجیک خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه کوکی کورجیک خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه کوکی کورجیک کوکی کورجیکی از شیرینی های ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی و مربوط به شهر یزد است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی به خاطر …

طرز تهیه شیرینی چنگالی

طرز تهیه شیرینی چنگالی فیلم طرز تهیه شیرینی چنگالی طرز تهیه شیرینی کم خرج طرز تهیه شیرینی فوری

شیرینی چنگالی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایراین است که در گذشته نچندان دور برای پذیرایی در عید نوروز استفاده می شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چنگالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی چنگالی
آرد سفید۱ و ⅔ لیوان
کره نرم۱۰۰ گرم
پودر قند½ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خلال بادام و پستهبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه در ابتدای کار پودر قند را داخل یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس کره هم دمای محیط را به کاسه اضافه کرده و به خوبی با همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم‌مرغ هم‌دمای محیط را به همراه وانیل به کاسه اضافه می‌کنیم، سپس مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه بکینگ پودر را با آرد ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گرم شود، سپس یک لایه کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و آنرا کنار می‌گذاریم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را ابتدا با همزن و بعد با لیسک مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نچسبد، جمع شود. در ادامه به اندازه یک گردو از خمیر بر می‌داریم و آنرا به صورت گرد شکل می‌دهیم، سپس با دست فشار می‌دهیم تا قطر آن کم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله با چنگال روی خمیر کمی فشار می دهیم تا جای طرح چنگال روی آن باقی بماند. تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مرحله ششم

در حین پخت شیرینی ها، شکلات را به همراه ۱ قاشق روغن مایع درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شود. در آخر شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم و پس از خنک شدن با شکلات ذوب‌شده و خلال بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.